Ąžuolas Žvagulis: „Tai vyrai kalti, kad moterys į juos nežiūri“

„Tai vyrai kalti, kad moterys į juos nežiūri, ir renkasi vienatvę. Naktiniame darbe prisižiūrėjau, kaip vyrai elgiasi su moterimis... Pasipuošusi moteris dažnam it ženklas, kad ji ieško nuotykio. Tačiau taip – nėra, todėl niekada taip elgtis, kaip vyrai elgiasi naktiniuose klubuose su moterimis – nedrįsčiau. Beje, žmoną man išrinko – tėvas! Ir esu labai laimingas“, – pokalbių laidoje teigė dainininko Žilvino Žvagulio sūnus, verslininkas Ąžuolas Žvagulis.

Ąžuolas Žvagulis: „Tai vyrai kalti, kad moterys į juos nežiūri“.<br>LR archyvo nuotr.
Ąžuolas Žvagulis: „Tai vyrai kalti, kad moterys į juos nežiūri“.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2016, 11:22 AM, atnaujinta May 24, 2017, 5:17 AM

Tuo tarpu studijoje greta jo sėdėjusi žmona Ineta paprieštaraus, mat anot jos, tai lietuvaitės negerbia savęs, todėl vyrai nepagarbiai ir elgiasi.

„Meilei amžius – ne kliūtis“, – tokia buvo askutinės pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ tema. Laidoje netrūko garsių žmonių, kurie dalijosi savo meilės istorijomis. Projekte „Pašėlusios močiutės“ išgarsėjusi Aurelija Grabštienė nesikuklino – prieš Kalėdas jos širdies draugu tapo net 18-a metų jaunesnis draugas. „Socialiniame tinkle įkėlusi mudviejų nuotrauką sulaukiau pasmerkimo, lietuviams norma vyresnis vyras su gerokai jaunesne, tačiau moters su jaunesniu vyru jie – netoleruoja“, – pasakojo Aurelija.

Tuo tarpu Arvydas ir Rūta Vilčinskai džiaugėsi prasidėjusiu santuokiniu gyvenimu. „Daugiau vestuvių – nebus. Gali būti tik vaikai, jei Dievas duos...“, – teigė garsus dainininkas A.Vilčinskas.

„Simpatijų visada buvo, yra, ir bus. Tačiau tokios, dėl kurios virpėtų širdis – nėra. Vis dar tikiuosi surasti tą vienintelę“, – neslėpė dainininkas Mino, nesenai atšventęs savo 40-metį.

O štai grupės „Sirenos“ lyderė Renata Klimaitytė bus itin griežta poroms, tarp kurių didelis amžiaus skirtumas.

„Ne amžius meilei kliūtis, o pernelyg didelis jo skirtumas... te nesupyksta kitos poros, bet jei į poras rinkčiausi vyresnį, tai ne daugiau nei 10 metų. Pora turi senti kartu, ir koja kojon eiti“, – sakė dusyk ištekėjusi Renata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.