Prieš laidos filmavimą namuose Raida Šarkienė pirko naują sofą

Eksentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė savo namų duris atvėrė vasaros projekto „Sofos ekspertai“ kūrybinei komandai. Amžiui nepavaldi moteris ne tik komentavo ir įvertino populiariausias televizijos laidas, bet ir atskleidė įdomių dalykų.

R.Šarkienė žiūrėdama televizorių visada rūko vandens pypkę.
R.Šarkienė žiūrėdama televizorių visada rūko vandens pypkę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 1:52 PM, atnaujinta May 22, 2017, 5:25 PM

R.Šarkienė prisipažino televizorių retai žiūrinti viena, o kai tik jį įsijungia, būtinai rūko vandens pypkę – kaljaną. Pasak jos, tai – nelaužoma tradicija. Ugningu temperamentu garsėjanti moteris „Sofos ekspertų“ komandai prasitarė, jog šis filmavimas paskatino ją įsigyti naują sofą. Deja, šios nespėjo pristatyti laiku, tad filmavimas Raisos namuose virto kuriozu.

„Paprasčiausiai taip išėjo, kad tuo momentu, kai vyko filmavimas man atvežė naują sofą. Darbininkai iš pradžių tą sofą paliko laiptinėje, bet ji trukdė kaimynams praeiti, todėl įnešėme ją į mano butą ir pastatėme koridoriuje. Ta sofa maišė visai filmavimo grupei“, – juokėsi R.Šarkienė.

Projekte dalyvauja penkios komandos, kurias sudaro ne tik šeimos nariai, bet ir bičiuliai, draugai ar kaimynai, kurie stebi televizijos laidas ir jas komentuoja. Kaskart pasirodo ir koks nors žinomas žmogus.

„Kartais pažiūriu žinias, koncertus, įvairius žiburėlius. Man patinka seni tarybiniai filmai. Politinės laidos – ne man. Nemėgstu ir jokių „muilinių“ serialų. Nežiūriu nei fantastikos, nei karo“, – apie savo įpročius pasakojo R.Šarkienė.

Laidos žiūrovai išvys, kad stebint savaitės aktualijas ir išsakant savo nuomonę, daugiausiai juoko Raisai sukėlė realybės dokumentikos laida „Farai“. Moteris tikino, kad tai viena jos mėgstamiausių laidų: „Jei turiu laiko, tai ir „Farų“ laidą pasižiūriu. Įdomi laida. Kartais ir žiaurumų ten yra, ir juokingų situacijų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.