Prodiuseris: „Daugelis merginų dėl šlovės pasiryžusios viskam“

Praėjusią savaitę internete pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame Arūnas Valinskas iškoneveikė jo asmenine vairuotoja troškusią tapti jauną merginą sukėlė tikrą intrigą ir sulaukė didelio internautų dėmesio.

D.Kubilius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Kubilius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 2:48 PM, atnaujinta May 21, 2017, 2:44 AM

Šiandien internete išplito dar vienas filmukas, kuriame šou verslo ryklys sėdi ant tralo vežamame automobilyje ir taip pristato pagrindinį TV3 vasaros projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ prizą. Projekto prodiuseris Dominykas Kubilius atskleidė, kad ši linksma avantiūra eilinį kartą įrodė, jog lietuvaitės dėl šlovės pasiryžusios bet kam.

Pavasarį prie vairo neblaivus sučiuptas ir vairuotojo pažymėjimo netekęs Arūnas Valinskas prieš kurį laiką savo „Facebook“ paskyroje paskelbė ieškantis asmeninės vairuotojos. Į šį prodiuserio ir laidų vedėjo skelbimą atsiliepė dešimtys išgarsėti trokštančių merginų.

„Vos per kelias dienas Arūną Valinską užplūdo krūva merginų žinučių, kurios labiau nei dirbti vairuotojomis, troško išgarsėti ir nusifilmuoti televizijoje. Šį linksma avantiūra tik dar kartą įrodė, kad daugelis merginų dėl šlovės pasiryžusios viskam“, – sakė jau šį sekmadienį startuosiančio realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ prodiuseris D. Kubilius.

Praėjusią savaitę internete išplitęs filmukas, kuriame užfiksuota kaip jau pirmojo išbandymo metu, pretendentė į Arūno Valinsko vairuotojos kėdę susimovė ir nesuvaldžiusi automobilio atsitrenkė į medį, pasirodo, tebuvo šmaikštus „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ prodiuserių pokštas. Tokį neeilinį pagrindinio realybės šou prizo – naujutėlaičio visureigio „Fiat 500x“ – pristatymą kartu su projekto prodiuseriais sugalvojo šio visureigio atstovai Lietuvoje.

Šiandien internete pasirodęs antrasis filmukas paaiškino visą tiesą. Jame matyti, kad A. Valinskas sėdi ant tralo vežamame didžiuliu kaspinu apjuostame visureigyje, o šalia jo įsitaisiusi ta pati juodaplaukė gražuolė. Taip projekto kūrėjai pristatė pagrindinį TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ prizą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.