J. Smoriginas pademonstravo akrobatinius triukus su motociklu

Choreografas Jurijus Smoriginas pademonstravo įspūdingus akrobatinius triukus. Naujame amplua garsus vyras pasirodė reklamuodamas projektą „Aš galiu“.

Daugiau nuotraukų (0)

lrytas.lt

Jun 22, 2016, 11:28 AM, atnaujinta May 21, 2017, 12:46 AM

LNK projektas „Aš galiu“ – tai kvapą gniaužiantis šou, kurio dalyviai kas savaitę turės pasinerti į vis naujus ekstremalius išbandymus. Kardų rijimas, akrobatiniai numeriai, pritrenkiantys šokiai ar vaikščiojimas žarijomis – tokiems išbandymams pasiryš ir tarpusavyje susigrums puikiai pažįstamos Lietuvos įžymybės, tarp kurių – ir Laisva bei J.Smoriginas.

„Kol kas net nenutuokiu, kas ten vyks, viskas laikoma didelėje paslaptyje. Negaliu paprasčiausiai spėlioti, nes atrodo, kad tikėtis galima bet ko. Visgi tikiuosi, kad manęs bent jau neįvarys į kokį narvą su liūtais, kad turėčiau gelbėti savo gyvybę lipdamas sienomis“, – nusijuokė J.Smoriginas. Aštrialiežuvis choreografas neslepia džiaugsmo ir dėl grįžimo į televiziją.

„Televizija yra tikra kekšė – pirma ji tave pavartoja, o kai nusibosti, išmeta. Pats jau gal metus nesu jokiame televizijos projekte, išskyrus apsilankymus kai kuriose laidose, tačiau filmuojant šį anonsą tikrai pasijutau kaip labai didelė žvaigždė. Labai sklandžiai padariau viską, ko iš manęs prašė. Anonsas buvo filmuojamas labai profesionaliai, ir tai ne komplimentas, o tiesiog situacijos apibūdinimas“, – susižavėjimo neslėpė J.Smoriginas.

Kiekvieną savaitę projekto kūrėjų užduotis bus ištraukti kiekvieną dalyvį iš jų komforto zonos. Ko bijo pats J.Smoriginas? „Aukščio. Taip, turiu problemų dėl aukščio baimės. Manęs to daryti neprivers net tada, jei tai bus numatyta sutartyje“, – nervingai nusijuokęs atsakė choreografas.

„Dar bijau šunų, tad jei reiks dresuoti šunis, irgi bus prastai. Bet manau, kad daugeliu atvejų man pavyks perlipti per save, išdrįsti ir nugalėti. Nugalėti, išlošti, laimėti – turbūt, toks jau mano charakterio būdas“, – pridūrė projekto dalyvis.

Tiesa, J.Smorigino įsitraukimas į projektą neapsiėjo be kuriozų. Paklaustas, ar ilgai reikėjo jį įkalbinėti dalyvauti tokiame ekstremaliame šou, jis nustebino netikėta istorija.

„Įkalbinėti manęs net ir nereikėjo, viskas buvo kiek kitaip. Ne paslaptis, kad mano liežuvis aštrokas. Vieną kartą, kai su prodiuseriu Laurynu Šeškumi prasilenkėme LNK koridoriuose, leidau sau truputį jam pareplikuoti ir jį pakritikuoti, abu tada lengvai apsišaudėm. Kai bendrauju su žmonėmis, nelabai man svarbios visokios ceremonijos ir ne vienas dėl to įsižeidžia. O Laurynas neįsižeidė. Maža to, praėjus gal porai mėnesių, pasiūlė dalyvauti tokiame stipriame projekte. Todėl manęs ir nereikėjo įkalbinėti, nes tada supratau, kad Laurynas yra profesionalas, tikras prodiuseris, kuris nekompleksuoja, jei jį kandžioja tokie klounai, kaip aš“, – juokdamasis kalbėjo J.Smoriginas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.