Depresijoje skendusi „Didingojo amžiaus“ žvaigždė švyti

Turkų serialo „Didingasis amžius“ žvaigždė Meryem Uzerli (32 m.), kuri dar neseniai liejo ašaras ir gydėsi psichiatrijos ligoninėje, švyti iš laimės ir rengiasi vestuvėms su turkų verslininku Alpu Özcanu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Seriale „Didingasis amžius“ M.Uzerli įkūnijo sultono mylimąją Hiurem.
Seriale „Didingasis amžius“ M.Uzerli įkūnijo sultono mylimąją Hiurem.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jun 26, 2016, 7:48 PM, atnaujinta May 20, 2017, 2:29 PM

Mėlynakė turko ir vokietės duktė Meryem gyvena Vokietijoje, bet dažnai lankosi Turkijoje ir filmuojasi turkiškuose serialuose.

Šioje šalyje ji labai populiari. Pripažinimą aktorė pelnė seriale „Didingasis amžius“ (šiuo metu rodo TV1) įkūnijusi sultono Suleimano mylimąją Hiurem.

Šviesaus gymio rudaplaukė Meryem puikiai tiko slavės, iš Krymo prievarta atvežtos į sultono haremą, vaidmeniui. M.Uzerli kelerius metus filmavosi seriale, kuris sužavėjo milijonus žiūrovų.

Prieš trejus metus M.Uzerli palūžo – dėl išsekimo išvyko namo į Berlyną ir pateko į psichiatrijos kliniką. Seriale Meryem pakeitė kita aktorė.

„Ji nuolat verkė, nenorėjo su niekuo kalbėti ir beveik nemiegojo“, – pasakojo aktorės artimieji.

Savijauta pablogėjo ir dėl asmeninio gyvenimo peripetijų – Meryem buvo įsipainiojusi į skausmingą romaną su aktoriumi Canu Atesu. Poros santykius nuolat temdė debesys: Caną ilgai kankino depresija, o Meryem nėrėsi iš kailio bandydama praskaidrinti jam nuotaiką.

„Mane buvo apėmusios meilės kančios. Canas man buvo daug svarbesnis už mane pačią, bet galiausiai supratau, kad mylėjau ne tą vyrą“, – yra sakiusi M.Uzerli.

Canas nuolat primindavo, kad Meryem neturėtų pernelyg rimtai vertinti jų romano, nes nė neketina jos vesti.

Nepaisydama to, aktorė vylėsi, kad išauš diena, kai mylimojo požiūris į santuoką ir vaikus pasikeis.

Žinia, kad Meryem laukiasi, nenudžiugino C.Ateso – jis net pasiūlė pasidaryti abortą. Sugniuždyta aktorė neturėjo jėgų toliau vaidinti „Didingajame amžiuje“, net galvojo apie savižudybę.

Psichiatrai darė viską, kad M.Uzerli pakiltų iš lovos ir vėl džiaugtųsi gyvenimu. Sielos žaizdas užgydė motinystė – 2014 metais aktorė susilaukė dukters Laros. Mažylę, kuriai davė savo pavardę, TV serialų žvaigždė vadina tikrąja gelbėtoja.

Neseniai į vienišos motinos širdį pasibeldė meilė. Aktorė sutiko vyrą, kuris nusprendė prisiimti atsakomybę už ją ir jos dukterį. Meryem išrinktasis – žavus turkų verslininkas A.Özcanas.

Šių metų pradžioje santykius užmezgusi pora neseniai ilsėjosi Prancūzijoje, Sen Tropeze, kur įsikūrusi viena iš Alpo bendrovės, nuomojančios jachtas, atstovybių.

Be to, turtingas vyras visai vasarai išsinuomojo prabangią vilą ant jūros kranto. Aplinkiniams aktorė tvirtina esanti labai laiminga, nes į šiuos santykius abu žiūri rimtai.

Gerbėjai jau turėjo progą pasigrožėti M.Uzerli pirštą puošiančiu sužadėtuvių žiedu su dideliu brangakmeniu.

Kalbama, kad santuokos ceremonija turėtų įvykti vasaros pabaigoje.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.