Aktorei Ingai Norkutei-Žvinienei būrėjos pranašystės išsipildė

Aktorė Inga Norkutė-Žvinienė (44 m.) neslepia, kad svorį geriausiai tirpdo kūrybinės kančios. Neseniai Šiaulių dramos teatro spektaklyje su vyru Aurimu suvaidinusi meilužius, dabar Inga filmuojasi TV3 seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Kuo dar ypatingas šios moters gyvenimas?

Inga Norkutė-Žvinienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Inga Norkutė-Žvinienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 7:33 AM, atnaujinta May 19, 2017, 9:27 PM

1 Mėgsta kepti juodą duoną. Labiausiai iš buities darbų nekenčia plauti indų.

2 Bijo vandens, tačiau nardo.

3 Kovoja su tinginyste. Po kelių dienų poilsio labai sunkiai įsivažiuoja į darbus.

4 Vyras Aurimas nėra romantiškas ir jai kelio žiedlapiais nebarsto. Nors Inga jam dažnai pasako, kad myli, vyras meilės žodžiais nesimėto.

5 Negaili pinigų grožio priemonėms. Norėtų išmokti anglų kalbą.

6 Nemėgsta pagyrūnų, savimylų, nepastabių vyrų. Turi paslaptingą gerbėją, kuris per kurjerį įvairiomis progomis atsiunčia gėlių.

7 Kada nors norėtų turėti šunį arba didelę kalbančią papūgą. Gyvūnų nelaiko dėl įtempto darbo grafiko, bet mielai savo namuose atidaro gyvūnų viešbutį – sutinka kelias dienas pasaugoti draugų augintinius.

8 Gyvenimo šūkis – „Viskas, kas nutinka, – tik į gera“. Dvasinę ramybę padeda atgauti artimi žmonės. Stengiasi sutarti su savimi ir mylėti save tokią, kokia yra.

9 Jaunystėje kartą lankėsi pas būrėją. Jos pranašystės išsipildė. Būrėja pasakė, kad Inga suksis meno pasaulyje, bus apsupta kolektyvo, gyvens ant ratų, turės jauną vyrą, ištekės vėlai (Inga už 11 metų jaunesnio Aurimo ištekėjo 2012-ųjų vasarą).

10 Kartą Panevėžio teatre nepažįstamas vyras iš grimo kambario pavogė jos mobilųjį telefoną. Iki spektaklio pradžios buvo tik 15 minučių, tad Inga patyrė didelį stresą, buvo sunku vaidinti.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.