„2 Barai“ apkalbų objektu tapusi Vilma pasiųsta į išlikimo kovą

Žiūrimiausiame TV3 vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ir toliau netyla moteriški ginčai ir intrigos. Visai neseniai prie barmenų prisijungusi 31 metų pardavimų vadybininkė Vilma jau spėjo tapti ne tik kitų dalyvių apkalbos objektu, bet ir įsivelti į kelis rimtus konfliktus su projekto senbuve Ernesta.

Realybės šou „2 Barai“ apkalbų objektu tapusi naujokė Vilma buvo pasiųsta į išlikimo kovą.
Realybės šou „2 Barai“ apkalbų objektu tapusi naujokė Vilma buvo pasiųsta į išlikimo kovą.
Realybės šou „2 Barai“ apkalbų objektu tapusi naujokė Vilma buvo pasiųsta į išlikimo kovą.
Realybės šou „2 Barai“ apkalbų objektu tapusi naujokė Vilma buvo pasiųsta į išlikimo kovą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2016, 5:44 PM, atnaujinta May 17, 2017, 10:40 PM

Dalyvių antipatijos žavią moterį pasiuntė į išlikimo kovą. „To ir tikėjausi“, – apmaudo neslėpė šį, sekmadienio, vakarą dėl vietos projekte kovosianti Vilma.

Iš Širvintų kilusi, pastaruosius metus Vilniuje gyvenanti pardavimų vadybininkė Vilma dar neįžengusi į realybės šou dalyvių gyvenamąsias patalpas, drąsiai rėžė, kuriam iš dalyvių jaučia didžiausią antipatiją ir tikino, kad jei bus „užkabinta“ kitų, tuomet intrigų tarp barmenų netrūks. Todėl nenuostabu, kad vos pakliuvusi į projektą naujokė įsivėlė į daug kalbų sukėlusį konfliktą su kita šou dalyve – vieniša trijų dukrų mama Ernesta.

„Man atrodo, kad ji vaidina. Ji tokia sukta lapė. Negaliu į ją žiūrėti, mane nervina, net kai ji valgo. Aš tos bobos negaliu pakęsti“, – viename interviu apie Ernestą yra sakiusi Vilma.

Praėjusią savaitę, kaip projekto naujokė, neliečiamybę turėjusi Vilma, šia savaitę pliusų – minusų vakare surinko daugiausiai minusų ir neišvengė karštosios kėdės. Buvusi „go-go“ šokėja prisipažino nujautusi, kad komanda ją pasodins ant karštosios kėdės.

„Iš tikrųjų, aš visiškai nenustebau. To ir tikėjausi. Viskas atsitiko taip, kaip ir turėjo būti. Nujaučiau, kad gausiu daugiausiai minusų. Aš manau, kad mano komanda man minusus sudėjo vien dėl to, kad aš esu naujokė, o jie jau yra komanda, susibendravę, susibuvę. Būtent dėl to ir tapau silpniausia“, – apmaudą liejo Vilma.

Šį, sekmadienio, vakarą ketvirtoje tiesioginėje išlikimo kovoje Vilmai teks užimti pirmąją karštą kėdę, o kas atsisės šalia jos nuspręs daugiausiai pliusų iš savo komandos gavęs ir savaitės lyderiu tapęs projekto gražuoliukas Žygis. Savaitės lyderiu vaikinas tapo po to, kai „Velnių“ komanda jau trečią savaitę iš eilės surinko mažiau apyvartos ir buvo pasiųsta į pliusų – minusų vakarą.

Konkuruoti mėgstanti Vilma prisipažino, kad išlikimo kovoje ji nenorėtų sėdėti šalia Ernestos: „Šiaip man nėra svarbu su kuo sėdėti ant tos kedės. Bet mieliau paskutines kelias valandas projekte praleisčiau su Simona. Būtų tiesiog smagiau. Nenorėčiau sėdėti šalia Ernestos.“

Realybės šou kūrėjai tikina, kad šį vakarą išlikimo kovoje netruks staigmenų, o projekto vidurys bus atšvęstas scenoje skambant legendiniam hitui „Juoda orchidėja“. Projekto prodiuseriai intriguoja, kad įpusėjus realybės šou, bus kardinaliai pakeistos žaidimo taisyklės. O kaip jos keisis – televizijos žiūrovai sužinos jau šį vakarą tiesioginės transliacijos metu.

TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ žiūrovų lauks jau penktoji tiesioginė transliacija, kur projektą paliks dar vienas dalyvis. Ant pirmosios karštosios kėdės jau sėdi Vilma, o kas užims antrąją kėdę – žiūrovai sužinos tik tiesioginio eterio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras