L. DiCaprio už nesėkmes kino fronte atsigriebia meilės žygiais

Internete pasipiktinimo audrą sukėlė Holivudo ketinimai iškilaus XIII amžiaus musulmonų poeto vaidmenį patikėti Leonardo DiCaprio (41 m.). Tai jau ne pirmas kartas, kai reiškiamas nepasitenkinimas dėl šio aktoriaus kandidatūros, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

L.DiCaprio ir N.Agdal meiliai leidžia laiką Malibu.
L.DiCaprio ir N.Agdal meiliai leidžia laiką Malibu.
L.DiCaprio šįmet pelnytas „Oskaras“ už vaidmenį „Hju Glaso legendoje“ nepašalina kliūčių kelyje į ekraną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
L.DiCaprio šįmet pelnytas „Oskaras“ už vaidmenį „Hju Glaso legendoje“ nepašalina kliūčių kelyje į ekraną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Jul 26, 2016, 6:28 AM, atnaujinta May 17, 2017, 7:23 PM

Pastaraisiais metais filmai, kuriuose vaidina garsiausių pasaulio režisierių itin mėgstamas L.DiCaprio, vidutiniškai uždirba 400 milijonų eurų. Todėl nenuostabu, kad aktorių, šįmet pelniusį „Oskarą“ už vaidmenį dramoje „Hju Glaso legenda“, prodiuseriai tiesiog užvertė pasiūlymais.

Vienas įdomiausių – įkūnyti XIII a. persų poetą Džalalą ad Din Rumi.

Šis poetas, teologas ir mistikas laikomas viena reikšmingiausių islamo pasaulio asmenybių.

Planuojamo filmo scenarijaus autoriai Davidas Franzoni (sukūręs istorinės dramos „Gladiatorius“ scenarijų) ir Stephenas Joelis Brownas prasitarė, kad pagrindinis vaidmuo siūlomas L.DiCaprio, o Rumi įkvėpusį musulmonų dvasininką vaidins Robertas Downey jaunesnysis.

Poeto gerbėjai pasipiktino. Jie internete išplatino peticiją, kurią šią savaitę jau buvo pasirašę daugiau nei 17 tūkstančių internautų.

„Musulmonų aktoriai atrenkami tipiniams teroristų vaidmenims, bet jei tik filme musulmonas vaizduojamas teigiamai, jie nustumiami į šoną, kad atsirastų vieta baltaodžiam aktoriui.

Filmo apie Rumi atranka dar nesibaigė ir mes galime ją pakeisti drauge“, – rašoma peticijoje.

Už nesėkmes kino fronte L.DiCaprio atsigriebia meilės žygiais. Šiomis dienomis „Oskaro“ laimėtojas ir 24 metų modelis Nina Agdal kartu išvyko atostogauti į Malibu ir, nekreipdami dėmesio į aplinkinius, bučiavosi bei glėbesčiavosi paplūdimyje.

Taip pasitvirtino gandai, kad jie atnaujino romantiškus santykius.

L.DiCaprio negalėjo atsispirti buvusios mylimosios kerams, kai birželio viduryje vėl ją sutiko per vakarėlį Niujorke. Netrukus Leo ir Nina atnaujino santykius.

Aktorius ir manekenė Ramiojo vandenyno įlankoje, kaitindamiesi saulėje, aistringai bučiavosi.

Jie negalėjo vienas nuo kito nuleisti švelnių žvilgsnių – nėra jokių abejonių, kad žvaigždės įsimylėjusios.

Maždaug pusmetį L.DiCaprio buvo vienišas – su modeliu ir aktore Kelly Rohrbach (26 m.) išsiskyrė prieš pat 2016-ųjų „Oskarų“ ceremoniją.

Iki tol Leo buvo siejamas su iš Barbadoso kilusia dainininke ir aktore Rihanna (28 m.), taip pat vokiečių supermodeliu Toni Garrn (24 m.).

Pirmą merginą aktorius įsimylėjo būdamas 14 metų.

Iš garsių moterų simpatišką jaunuolį pirmoji į lovą nusitempė seksualioji Sharon Stone.

Demi Moore, Alicia Silverstone, Bridget Hall, Liv Tyler, Paris Hilton – visos šios moterys jauną meilužį perduodavo viena kitai iš rankų į rankas tarsi liepsnojantį olimpinį fakelą. Permiegoti su toje pačioje juostoje vaidinančia aktore Leonardo tapo garbės reikalu.

Kiek vėliau L.DiCaprio aktores iškeitė į manekenes. Ilgiausiai jo romanai truko būtent su šios profesijos gražiausiomis atstovėmis: Vanessa Haydon, Kristen Zang, Gisele Bundchen, Bar Refaeli.

Kodėl Leonardo renkasi manekenes? Su modelių agentūromis bendradarbiaujančios merginos pasižada netekėti, kol baigs galioti sutartis.

Taip L.DiCaprio savotiškai apsidraudžia nuo įpareigojamų santykių, nes gražuolių uždirbami milijonai – tai jo asmeninės laisvės garantas.

Viename interviu aktorius prasitarė nevesiąs, kol su išrinktąja nepragyvens 10–20 metų.

Tiek laiko šalia svajonių jaunikio kol kas nepavyko ištverti nė vienai. Gal pavyks dabartinei merginai?

Neįtinka ir rusams

Prieš kelis mėnesius Sankt Peterburgo kino studijos „Lenfilm“ atstovai prasitarė, kad L.DiCaprio galėtų įkūnyti bolševikų vadą Vladimirą Leniną jaunystėje.

„L.DiCaprio yra puikus aktorius. Jis dažnai lyginamas su V.Leninu jaunystėje. Aš mielai su juo dirbčiau“, – sakė rusų režisierius, scenaristas ir prodiuseris Vladimiras Bortko.

Tai įsiutino Rusijos komunistus. Jie pareiškė, kad V.Leniną turi vaidinti rusas, o ne Vakarų aktorius.

Anksčiau L.DiCaprio yra sakęs, kad mielai sukurtų ir prieštaringai vertinamo rusų vienuolio Grigorijaus Rasputino bei Rusijos vadovo Vladimiro Putino herojus.

Parengė Ona Kacėnaitė ir Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.