Miesto treniruoklių aikštelėje – neatpažįstama Daina Bosas

Į uodegą susrišti vešlūs plaukai, sportinė apranga ir plati šypsena – be prabangios suknelės ir nepriekaištingo makiažo Dainą Bosas pamatyti neįprasta. Kartu su sporto trenere Rasa Vilkiene verslininkę buvo galima išvysti paprastoje miesto treniruoklių aikštelėje.

Daina Bosas (kairėje) ir Rasa Vilkienė.<br>TV3 nuotr.
Daina Bosas (kairėje) ir Rasa Vilkienė.<br>TV3 nuotr.
Daina Bosas (kairėje) ir Rasa Vilkienė.<br>TV3 nuotr.
Daina Bosas (kairėje) ir Rasa Vilkienė.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 4:28 PM, atnaujinta May 17, 2017, 11:05 AM

„Šiandien stipriname visus kūno raumenis ir atliekame treniruotę, kuri skirta tiek vyrams, tiek moterims“, –  pradėdamos savo užsiėmimą šeštadienio TV3 laidoje „Mes pačios. Vasara“ paaiškino damos.

„Daina labai puikiai ir visada stropiai atlieka visus reikalingus pratimus. Įprastai sportuojame salėje, tačiau šiandien išbandome vietą, kurią sportui gali naudoti kiekvienas miestietis“, – talkindama Dainai pažymėjo trenerė.

Rasos nuomone, sportui nebūtini prabangūs ir sudėtingi treniruokliai, naujausios technologijos ar madingiausia apranga.

„Tikrai galima išsiversti ir be šių dalykų, svarbiausiai užsibrėžti tikslus ir nepaleisti noro sportuoti. Tai turi būti nuolatinė veikla, tęstinis ir nenutrūkstamas procesas, gyvenimo būdas“, – patarė puikias kūno linijas demonstruojanti trijų vaikų mama.

Sporto trenerė R.Vilkienė laidoje ne tik parodys, kokie pratimai padeda palaikyti raumenų tonusą ir dailina kūną, bet ir pasiūlys vegetariškos picos receptą – tokią galima valgyti sportuojantiems ar besilaikantiems sveikos mitybos plano.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė šį kartą lankysis Šiauliuose, kur išbandys siūlomas pramogas bei parodys netradicines vietas turistams.

„Šiauliai – ypatingas miestas, žymintis ne tik Saulės mūšį, bet ir itin draugiškų gyventojų vietą. Čia būtina užsukti į vienintelį Lietuvoje dviračių muziejų, apžiūrėti gaidį, giedantį dvylika kalbų bei pasilepinti šiauliečių moterų pamėgtomis grožio procedūromis“, – tvirtino Nijolė.

Laidos gerbėjų laukia Nijolės kelionė dviračiu po Saulės miestą, unikalaus grožio kremo gamyba 140 metų skaičiuojančioje Šiaulių vaistinėje ir, žinoma, būtiniausi  gyvenimo receptai kiekvienai damai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas