Tomo Langvinio laukia svarbūs pokyčiai

Naująjį LNK sezoną sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis pradės kitaip nei pastaruosius dvylika metų televizijoje – šį rudenį jis debiutuos kaip laidos vedėjas ir stos prie naujojo humoro šou „Tik nesijuok“ vairo. Gerai žinomas vyras neslepia, kad nors savo darbu žiniose ir džiaugėsi, tačiau apie laidos vedėjo darbą taip pat pasvajodavo.

„Mane šis etapas ypač intriguoja“, – entuziazmo neslėpė T.Langvinis.
„Mane šis etapas ypač intriguoja“, – entuziazmo neslėpė T.Langvinis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2016, 10:11 AM, atnaujinta May 17, 2017, 3:39 AM

„Labai apsidžiaugiau, kad atsirado toks šansas, manau, kad tokiai laidai tinku ir pagal savo būdą – man patinka gera nuotaika dalintis su kitais. Mūsų šeimoje šiomis naujienomis visi tikrai džiaugiasi. Mums tai – didelis įvykis mano karjeroje. Visa tai labai stipriai jaudina“, – atviravo T.Langvinis.

Kiekvieną savaitę „Tik nesijuok“ studijoje susirungs dvi žinomų žmonių komandos, bet laidos metu prizus galės laimėti ir žiūrovai. Dvi komandos studijoje dėl pergalės kovos vadovaujamos savo kapitonų – jų vietas užims dvi pramogų pasaulio garsenybės. Naujojo humoro šou ašis – nemirštantis anekdotų pasakojimo menas bei kiti gerai žinomi žaidimai, kurių metu nesijuokti yra beveik neįmanoma.

Studijoje žaisiančios žvaigždės ne tik pačios varžysis nuotaikingose užduotyse, bet ir teisėjaus rinkdami geriausius anekdotus pasakojančius laidos žiūrovus. Savo nufilmuotus anekdotus žiūrovai galės siųsti tiesiai laidos kūrėjams, bet to, ypatingame anekdotų ture tarpusavyje susikaus ir Anglijoje bei Norvegijoje gyvenantys lietuviai emigrantai.

„Mane šis etapas ypač intriguoja, – entuziazmo neslėpė T.Langvinis. -Taip laida įgaus tarptautinį mastelį, joje galės dalyvauti visi – juk visi juokaujame skirtingai, o taip galėsime susipažinti su pačiu įvairiausiu humoru“, – pridūrė laidos vedėjas.

Be to, visai netrukus skirtinguose Lietuvos miestuose įsikurs specialios keliaujančios juoko kabinos, kuriose savo anekdotus galės įrašyti visi norintys. Įrašytų anekdotų autoriai laidos metu kovos dėl piniginių prizų. „Tik nesijuok“ kabinos yra išvis fantastinis dalykas – manau, kad tai yra žiauriai kieta, kad paprastas žmogus savo mieste gali nueiti, įrašyti anekdotą, ir už tai net laimėti pinigų“, – kalbėjo T.Langvinis.

„Tačiau didžiausias laidos paradoksas bus tai, kad ją ves labai mažai anekdotų mokantis žmogus, – nusijuokė T.Langvinis. – Man anekdotas turi būti labai gerai papasakotas, labai kokybiškas, labai stilingas, o ne tiesiog apie bukus keiksmažodžius ar kuriuos nors galus. Galbūt šita laida įpūs naują supratimą apie anekdoto sąvoką. Svarbiausia, kad prodiuseriai pažadėjo neversti manęs juoktis iš nejuokingų anekdotų – žiauriai džiaugiuosi, kad galėsiu būti savimi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.