Olimpinė karštligė – „Lietuvos ryto“ TV komanda išvyksta į Rio

Šeštadienį „Lietuvos ryto“ televizija pradės specialią olimpinę programą – daugiau nei dvi savaites 24 valandas per parą HD formatu rodys kvapą gniaužiančias ir adrenalino kupinas sporto transliacijas.

Laidas ir varžybų transliacijas iš Rio de Žaneiro rengs (iš kairės) operatorius Tomas Medekša, žurnalistė Eglė Šilinskaitė-Puškorė, prodiuserė J.Seredaitė, žurnalistai Kęstutis Rimkus ir R.Stankevičiūtė, „Lietuvos ryto“ TV direktorius ir režisierius Linas Ryškus, montuotojas Ramūnas Stonys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Laidas ir varžybų transliacijas iš Rio de Žaneiro rengs (iš kairės) operatorius Tomas Medekša, žurnalistė Eglė Šilinskaitė-Puškorė, prodiuserė J.Seredaitė, žurnalistai Kęstutis Rimkus ir R.Stankevičiūtė, „Lietuvos ryto“ TV direktorius ir režisierius Linas Ryškus, montuotojas Ramūnas Stonys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2016, 7:00 AM, atnaujinta May 17, 2017, 1:38 AM

„Būsime čia, kur grožis driekiasi nuo jūros iki dangaus. Mes būsime ten, kur kitų kameros nepatenka“, – žadėjo „Lietuvos ryto“ korespondentė Vašingtone Rita Stankevičiūtė, per olimpiadą persikelianti į Rio de Žaneirą.

Ten ji šiandien išvyks kartu su kūrybine komanda, kuri transliuos žaidynes ir rengs tiesiogines laidas „Olimpinė karštligė“, kuri „Lietuvos ryto“ TV eteryje bus rodoma kasdien 10 val. „Lietuvos ryto“ TV žaidynes transliuos HD formatu.

Žurnalistė teigė, kad TV žiūrovai turės progą ne tik savo akimis pamatyti, kas vyksta prieš kiekvieną olimpinį startą ir po finišo, bet ir pajusti sportininkų emocijas, Brazilijos kultūrą ir ore tvyrančią atmosferą.

„Su vietiniais šoksime sambą, gaminsime tradicinį brazilišką patiekalą fežuadą ir šėlsime Kopakabanos paplūdimyje su sirgaliais iš viso pasaulio“, – šypsojosi antroji laidos „Olimpinė karštligė“ vedėja aktorė Edita Užaitė.

Į Rio de Žaneirą kartu vykstanti „Lietuvos ryto“ TV kūrybos vadovė Jolita Seredaitė teigė, jog komandos tikslas – kad olimpinės žaidynės būtų skirtos ne tik sporto žinovams, bet pritrauktų ir suteiktų malonumą kuo įvairesnei auditorijai.

„Mes siekiame sukurti pramogą ir su olimpinėmis žaidynėmis supažindinti kuo daugiau Lietuvos žmonių“, – pasakojo J.Seredaitė.

Televizijos kūrybos vadovė įsitikinusi – į olimpines žaidynes vykstančios komandos užduotis yra tarsi priartinti Rio de Žaneirą prie Lietuvos ir padaryti taip, kad įspūdingas sporto renginys taptų švente ir pramoga visai Lietuvai.

„Į olimpines žaidynes pažvelgsime kitu kampu – netradiciškai, todėl žiūrovai turės galimybę ne tik pamatyti geriausių pasaulio atletų pasirodymus, bet ir pajusti spalvingą Rio gyvenimą, susipažinti su ten gyvenančia lietuvių bendruomene, išmokti gaminti jų patiekalus ir dar daug visko“, – žadėjo J.Seredaitė.

Nuo šeštadienio portalo lrytas.lt specialiame bloke, skirtame olipminėms žaidynėms, bus išsamiai pristatyti visi Lietuvos olimpiečiai, čia galima bus rasti visų lietuvių startų tvarkaraštį.

Specialiame „Lietuvos ryto“ šeštadienio priede bus pristatyta visa Lietuvos olimpinė delegacija, varžybų tvarkaraštis, interviu su mūsų rinktinės vėliavneše, Pekino olimpiados sidabro medalio laimėtoja buriuotoja Gintare Scheidt bei kita svarbi informacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas