„2 Barai“ laidoje aistros: akistata su smurtaujančiu vyru

Nemalonių staigmenų išvarginti populiariausio TV3 vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai praėjusį sekmadienį sulaukė dar vieno smūgio. Likus vos kelioms savaitėms iki didžiojo projekto finalo vėl buvo pakeistos žaidimo taisyklės, tad šį sekmadienį tiesioginėje projekto transliacijoje virs tikros aistros.

Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Realybės šou akimirkos.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 14, 2016, 2:03 PM, atnaujinta May 15, 2017, 11:45 PM

Šou paliks net du dalyviai, o televizijos žiūrovai išvys ne tik karštas meilės scenas, bet ir prie barmenų gyvenamųjų patalpų kilusias muštynes.

Šį vakarą tiesioginėje projekto transliacijoje bus paviešinti visą Lietuvą sukrėsiantys filmuoti kadrai, kuriuose projekto barmenams Žygiui ir Marijui teko tramdyti smurtaujantį vyrą. Šeštadienio vakarą šalia barmenų namų vyko vestuvės, tad įsilinksminusios publikos netrūko, o dvi drąsiausios vestuvių šventės viešnios panoro pabendrauti su lauko terasoje laiką leidusiais Marijumi ir Žygiu. Tačiau vienai iš moterų šeštadienio paryčiai baigėsi liūdnai. Kol projekto barmenai šnekučiavosi su moterimis, netikėtai pasirodęs vienos iš jų vyras, nesuvaldė kumščių ir smogė savo žmonai. Marijus ir Žygis pasielgė itin vyriškai ir iš karto stojo ginti skriaudžiamos moters.

Šį, sekmadienio, vakarą tiesioginėje projekto transliacijoje virs tikros aistros bei vyks arši konkurencinė kova. Iki realybės šou pabaigos likus vos kelioms savaitėms buvo ir vėl pakeistos žaidimo taisyklės. Šį vakarą išlikimo kovoje kovos ne du, o trys barmenai, iš kurių net du paliks projektą. Šį vakarą išlikimo kovoje susikaus net trys barmenai: ketvirtą kartą karštąją kėdę užimsianti Simona, projekto gražuoliukas Žygis, o trečiasis dalyvis paaiškės tik tiesioginio eterio metu. Šią savaitę vykusiame pliusų – minusų vakare daugiausiai minusų surinko projekto gražuoliuku tituluojamas Žygis. Kitų dalyvių strategijų kūrimu ir nešvariu žaidimu apkaltintas, savimi pasitikintis vaikinas tikino su nekantrumu laukiantis išlikimo kovos. „Turėjau laiko susitaikyti su tuo, kad šį sekmadienį sėsiu ant kėdės. Netgi laukiu tos kovos. Yra azartas, nes jau tiek toli nuėjau. Bet jei iškrisiu, tikrai išeisiu aukštai pakėlęs galvą ir neliūdėsiu“, – kalbėjo barmenas. Pasak kitų barmenų, Žygis žaidimo strategijas kuria kartu su projekto juokdariu Marijumi. Tačiau pats vaikinas tokius kaltinimus griežtai atmeta. „Aš nelaikau nei vieno iš jų savo priešu. Bet kaltinti žmones strategijų kūrimu, kur jie patys jas kuria, yra nesąmonė. Mus su Mariumi kaltina už strategavimą, bet kaip du žmonės pastrateguos prieš likusius keturis? Aš žinau, kad buvo piktų gerbėjų, kurie nusisuko nuo manęs. Bet aš nėjau į projektą traukti kitų užpakalių“, – prieš sekmadienio išlikimo kovą kalbėjo Žygis.

Šį, sekmadienio, vakarą ant karštųjų kėdžių projekto „dainorėlis“ susikaus su jau ketvirtą kartą išlikimo kovoje dalyvausiančia Simona. Mažiausiai apyvartos šią savaitę surinkusi tituluočiausia projekto barmenė juokiasi turinti storą odą, todėl karšta kėdė jai nebaisi. „Aš į viską jau labai ramiai reaguoju, nes jau turiu storą odą. Žinoma, kad noriu eiti iki pačio galo. Tačiau aš čia jau pasiekiau savo asmeninį laimėjimą – jau tris kartus sėdėjau ant karštosios kėdės ir visus kartus nugalėjau bei laimėjau vaidmenį seriale“, – geros nuotaikos nestokojo mergina.

Šį, sekmadienio, vakarą tiesioginėje projekto transliacijoje TV3 žiūrovų lauks itin nuožmi kova, kurioje Žygiui ir Simonai kompaniją palaikys dar vienas dalyvis, kuris paaiškės tik tiesioginio eterio metu. Ką ant karštosios kėdės pasiųs daugiausiai pliusų surinkusi savaites lydere tapusi buvusi šokėja Viktorija? Visi atsakymai – jau šiandien, „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tiesioginėje išlikimo kovoje 19.30 val. tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.