Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Realybės šou virto sekso žaidimų erdve

Prabėgus beveik 14 metų nuo pirmojo sekso skandalo lietuviškos televizijos istorijoje, du realybės šou dalyviai ir vėl atsidavė aistroms, nepaisydami juos nuolat filmuojančių kamerų.

Aistė ir Renaldas.
Aistė ir Renaldas.
Aistė ir Renaldas.
Aistė ir Renaldas.
Aistė ir Renaldas.
Aistė ir Renaldas.
Zara Holland.
Zara Holland.
Zara Holland.
Zara Holland.
Maca Diskrecija ir Ante Gotovacas.
Maca Diskrecija ir Ante Gotovacas.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter.
Olivia Buckland ir Rykardas Jenkinsas.
Olivia Buckland ir Rykardas Jenkinsas.
Olivia Buckland ir Rykardas Jenkinsas.
Olivia Buckland ir Rykardas Jenkinsas.
Megan McKenna.
Megan McKenna.
Megan McKenna.
Megan McKenna.
Daugiau nuotraukų (14)

Lrytas.lt

Aug 17, 2016, 3:41 PM, atnaujinta May 15, 2017, 3:49 PM

Kai 2002-ųjų rudenį realybės šou „Akvariumas 2“ žiūrovai įsijungė televizorius, jie negalėjo patikėti savo akimis – prisidengę antklode mylėjosi dainininkas Tomas Krivickas-Psichas ir vaikiškos televizijos laidos vedėja Jolita Višinskytė-Raudona.

Tuomet Raudonos ir Psicho seksualiniai žaidimai, prasidėję bučiniais ir glamonėmis baseine, baigėsi aistringu seksu lovoje. Jiedu tapo pirmaisiais žmonėmis Lietuvos istorijoje, išdrįsusiais TV eteryje patenkinti kūniškas aistras.

Tuomet skandalas buvo toks didelis, kad eteryje besimylėjusią porelę pasmerkė ne tik televizijos žiūrovai, bet ir seimūnai, o jų motinos raudojo, bendraudamos su žiniasklaida. Psicho ir Raudonos karjeros netrukus sugriuvo, o meilės žaidimams televizijoje niekas nebedrįso pasiduoti. Bent jau iki šiol.

TV3 projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyviai Aistė ir Renaldas nepaisė visą parą įrašinėjančių filmavimo kamerų ir užsiėmė seksu, stebint tūkstančiams žiūrovų.

Po naktinių šėlionių abu dalyviai jautėsi itin nejaukiai ir apgailestavo dėl savo poelgio. Merginą už šou ribų turintis Renaldas baiminosi, kad su Aiste praleista naktis nulėmė jo asmeninių santykių pabaigą: „Žiauriai padariau negerai. Net neįsivaizduoju, ką aš jai pasakyčiau. Laukė, dabar jau nežinau ką ji veikia...“

Tiesa, tai nebuvo pirmasis panašaus tipo incidentas projekte „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“. Prieš savaitę Marijus ir Simona romantiškai leido naktį prabangiuose apartamentuose. Nors naktiniame pasimatyme jų nefilmavo kameros, tačiau įjungti mikrofonai įrašė plika ausimi girdimus aistringus dūsavimus. Išgirdusi klausimus, ar pora pasimylėjo, Simona bandė išsisukti nuo atsakymo.

Pasauliniu mastu sekso skandalai ir realybės šou yra du neatsiejami dalykai. Pateikiame vien šiemet įvykusių didžiausių sekso skandalų penketuką:

Maca Diskrecija ir Ante Gotovacas

Gegužę dainininkė ir manekenė Maca Diskrecija (24 m.) permiegojo su Ante Gotovacu (47 m.) per serbų realybės šou „Poros“ (Couples).

Viskas prasidėjo nuo glamonių svetainėje. Vėliau įsiaudrinusi porelė įgriuvo į miegamąjį. Jiems nė kiek netrukdė į lovą nukreiptos kameros.

Marco Pierre'as White'as jaunesnysis ir Laura Carter

Televizijos žiūrovai pasišlykštėjo, kai birželį realybės šou „Didysis brolis“ (Big Brother) dalyviai Marco Pierre'as White'as jaunesnysis (21 m.) ir Laura Carter (30 m.) užsiėmė seksu, nepaisydami nuolat juos stebinčių kamerų.

Jei per kitus sekso skandalus porelės bandė slėptis po antklodėmis, tai Laura ir Marco nuo kamerų visai nesislapstė. Priešingai, Laura pasikėlė palaidinę, po kuria nesegėjo liemenėlės, ir atsidavė laukinėms aistroms. Įsiaudrinusios porelės nesustabdė ir tai, kad Marco turi sužadėtinę.

Po šio incidento realybės šou transliuojantis kanalas „Channel 5“ sulaukė daugiau nei 250 televizijos žiūrovų skundų.

Zara Holland ir Alexas Bowenas

Realybės šou „Meilės sala“ (Love Island) britei Zarai Holland (21 m.) tapo tikru prakeikimu. Birželį ji neteko „Mis Didžioji Britanija 2015“ titulo, nes prieš kameras mylėjosi su kitu realybės šou dalyviu Alexu Bowenu (24 m.).

Tiesa, realybės šou kūrėjai šios medžiagos taip ir neparodė eteryje. Vis dėlto tiek Zara, tiek Alexas prisipažino užsiėmę seksu realybės šou metu.

Didžiosios Britanijos grožio konkurso organizatoriai iš karto išplatino pranešimą, jog iš Zaros yra atimamas gražuolės titulas. Jie patikino, kad Zara žinojo, kuo rizikuoja – dar prieš jai pakliūvant į realybės šou buvo sutarta, kad ji neužsiims seksu televizijoje.

Olivia Buckland ir Rykardas Jenkinsas

Birželis realybės šou „Meilės sala“ buvo itin karštas. Laukinėms aistroms atsidavė ne tik „Mis Didžioji Britanija 2015“ Zara, bet ir kiti du projekto dalyviai – Olivia Buckland (22 m.) bei Rykardas Jenkinsas (25 m.).

Šįkart žiūrovus pribloškė ne pats sekso televizijoje faktas, bet poros intrigos. Mat modeliu dirbantis Rykardas per realybės šou rodė ypatingą simpatiją Rachel Fenton. Vis dėlto pasiglamonėjęs su Rachel vyras griuvo į lovą su Olivia. Maža to, Rachel miegojo gretimoje lovoje.

Megan McKenna ir Jake'as Hallas

Pavasarį Megan McKenna (23 m.) atsidavė aistrai su realybės šou „TOWIE“ dalyviu Jake'u Hallu (24 m.). Prieš televizijos kameras pora pasimylėjo tą pačią dieną, kai visam pasauliui Megan prisiekinėjo, jog jos vaikinas Pete'as Wicksas yra jos gyvenimo meilė.

Beje, tai nebuvo pirmas kartas, kai Megan pasimylėjo per realybės šou. Dalyvaudama projekte „Buvusieji paplūdimyje“ (Ex On The Beach) ji permiegojo su savo buvusiu vaikinu. M.McKenna tikina, jog tai buvo pats gėdingiausias įvykis jos gyvenime, nes tą laidą matė jos tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.