Naujais „Teleloto“ vedėjais tapo žinomi veidai

20-metį atšventusi, ilgiausiai gyvuojanti lietuviška olimpinė loterija „Teleloto“ į naują sezoną žengia su pokyčiais. Rugsėjo 4 d. „Teleloto“ rudenį pradės su nauja vedėjų pora – aktore, stiliaus konsultacijų įmonės įkūrėja Indre Stonkuviene ir radijos stoties „M-1“ laidų, renginių vedėju Gintu Vaičikausku. Naujoji vedėjų pora taps „Teleloto“ senbuvių – Jurgitos Drabatienės ir Vitalijaus Zuikausko – kolegomis.

„Teleloto“ vedėjai.
„Teleloto“ vedėjai.
„Teleloto“ vedėjai.
„Teleloto“ vedėjai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 19, 2016, 11:09 AM, atnaujinta May 15, 2017, 11:47 AM

Dviejų vaikų mama, populiaraus aktoriaus Manto Stonkaus žmona, TV laidų vedėja ir stilistė Indrė Stonkuvienė į „Teleloto“ žengia kaip į jai visiškai naują, dar neišbandytą erdvę.

„Esu sulaukusi ne vieno pasiūlymo vesti įvairias laidas, projektus, bet visi jie atrodė panašūs ir man nebuvo naujiena“, – teigė Indrė.

Pasak jaunos ir veiklios moters, į „Teleloto“ vedėjos kėdę ji sėda nusiteikusi kitaip nei ankstesnėse laidose.

„Turėsiu būti rimtesnė nei mane daugelis yra įpratę matyti, juk loterija nėra humoro šou, čia labai griežtos taisyklės, negali būti jokių klaidų“, – kalbėjo naujoji ilgiausiai gyvuojančio lietuviško žaidimo vedėja. „Tačiau man naujovės patinka, net ir Mantas sakė eiti ir bandyti, juk tai kitokia laida, iššūkis sau“, – linksmai šnekėjo Indrė, itin apsidžiaugusi, kai sulaukė „Teleloto“ organizatorių skambučio ir žinios, jog ji atrinkta būti naująja vedėja.

Nuo naujojo sezono Indrės porininku „Teleloto“ laidoje taps radijo stoties M-1 laidų ir renginių vedėjas Gintas Vaičikauskas. Trijų vaikų tėvas, besidomintis astronomija ir giedromis naktimis pro teleskopą besidairantis po dangų bei filmuojantis planetas, iš radijo keliaus tiesiai į televiziją. „Matau vieną esminį skirtumą – televizijoje turi ne tik kalbėti, perteikti reikiamą informaciją taip, kad tiek klausytojas, tiek žiūrovas tave suprastų, bet dar ir padoriai, tinkamai atrodyti. Nors radijuje mus ir filmuoja, bet tai vis tiek ne tas pats, kas TV ekranas. Reikės nepamiršti susišukuoti..“ – juokėsi naujasis „Teleloto“ vedėjas.

Aktyvus vyras prisipažino viduje turėjęs kirbančią mintį, kad jam gali pasisekti. „Žinoma, kai nežinai, kas tie kiti pretendentai, – sunku būti užtikrintam. Žiūrėjau į tai kaip į dar vieną patirtį. Tikrai stengiausi, sveikai jaudinausi bei pergyvenau, bet kartu ir tikėjau savimi. Ir ką gi, pasirodo, šįkart vidinis AŠ neapgavo“, – šypsojosi Gintas.

Abu vedėjai buvo atrinkti iš daugiau kaip 40 kandidatų. Kelis atrankos etapus sėkmingai įveikę I. Stonkuvienė ir G. Vaičikauskas „Teleloto“ ves pakaitomis su Jurgita Drabatiene ir Vitalijumi Zuikausku.

Beje, nuo rudens sezono „Teleloto“ žiūrovų ir žaidėjų lauks ne tik naujoji vedėjų pora, bet ir naujas studijos žaidimas „Trigubas šansas“. I. Stonkuvienės ir G. Vaičikausko debiutas „Teleloto“ – rugsėjo 4 d., sekmadienį, nauju laiku, 17.20 val. per LNK.

*** „Teleloto“ yra rengiama olimpinių loterijų organizatoriaus UAB „Olifėja“. Vienintelis tokio pobūdžio, jau net 20 metų TV ekranuose transliuojamas, „Teleloto“ žaidimas, kone seniausia autorinė laida Lietuvoje, gali pasidžiaugti net 63 milijonieriais. Taip pat per visą „Teleloto“ istoriją yra laimėta beveik 4500 automobilių, 168 Aukso puodai, 33 namai, 11 butų, 10 čekių butui pirkti ir net dešimtys tūkstančių įvairių daiktinių prizų. Visi, dalyvaujantys šioje loterijoje, prisideda prie paramos šalies olimpiniam judėjimu ir olimpiečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.