Atradęs krikščionybę Gediminas Jaunius liovėsi hipnotizuoti

Televizijos laidų prodiuseris, radijo laidų vedėjas Gediminas Jaunius (38 m.) yra patyręs daug pokyčių – ketino būti muzikantu, vienuoliu, buvo nėręs į politiką, po to ėmėsi renginių organizavimo, vėliau susidūrė su finansinėmis bėdomis. Tačiau labiau nei nesėkmių Gediminas bijo rutinos. Ko dar apie jį nežinome?

Gediminas Jaunius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gediminas Jaunius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

2016-08-23 06:35, atnaujinta 2017-05-15 04:13

1. Būtinai ant lovos turi gulėti keturios ar penkios knygos. Vienu metu skaito skirtingą literatūrą, tad yra atversta bent viena grožinė, filosofinė, istorinė ir teologinė knyga.

2. Kasdienis darbas radijuje prasideda 7 valandą ryto. Jeigu kas nors prieš metus būtų pasekęs, kad iš pelėdos pavirs vyturiu, būtų pasukiojęs prie smilkinio pirštą.

3. Brangina vienintelį ilgaamžį švarką, kuris spintoje kabės, kol kandys jį suės. Kitus atsibodusius drabužius be gailesčio išmeta.

4. Mokydamasis mokykloje mėgo hipnotizuoti žmones. Ir tai darė labai sėkmingai. Rengdavo hipnozės vakarėlius. Klasėje suburdavo draugus, kurie stebėdavo, kaip pasirinkta auka yra hipnotizuojama. Kai atrado krikščionybę, šį pomėgį metė.

5. Įsimintiniausia gimtadienio dovana – trijų savaičių kelionė į Ameriką. Anksčiau labai triukšmingai mėgdavo švęsti gimtadienius, jausdavo norą šalia esantiems žmonėms atiduoti tam tikrą duoklę, bet dabar gimtadieniai nebėra reikšminga šventė.

6. Skaniausias patiekalas – ploni, traškūs bulviniai blynai su mėlynių uogiene.

7. Augina britų melsvąjį katiną Soriuką. Jis yra šiek tiek bailokas. Šalia knygų namuose turi būti ir katinas. Tada namai yra tikti.

8. Klasės auklėtojai yra iškrėtęs šunybę: kai jos nebuvo darbe, Gediminas paskambino jai į namus, prisistatė direktoriumi ir liepė ateiti į jo kabinetą ir pasiaiškinti. Kitą dieną mokytoja atėjo pas direktorių teisintis, tuo jį nustebindama: „Per šitiek metų neturėjau nė vieno kolegos, kuris būtų toks sąžiningas.“

9. Gyvenime dirbo daug kuo. Pirmasis įrašas darbo knygelėje – Kauno jėzuitų gimnazijos kiemsargis. Studijuodamas Kunigų seminarijoje rytais šluodavo gatves. Kitas įrašas lygiai po metų – Kauno jėzuitų gimnazijos filosofijos mokytojas. Po to buvo ir leidyklos administratoriumi, ir kardinolo Audrio Juozo Bačkio atstovu spaudai. Galiausiai pateko į televiziją.

10. Jei reikėtų dirbti ūkyje, norėtų vairuoti traktorių. Tačiau viskas, kas susiję su buitimi, yra atgrasu, beprasmiška ir nereikalinga Nekenčia tvarkyti namų, bet mėgsta gyventi švariai ir gražiai. Kai stipriai apsikuičia, išsikviečia namų tvarkytoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.