Beata Nicholson gerbėjus nustebins netikėtu vaidmeniu

Televizijos laidų vedėja Beata Nicholson nuo naujojo televizijos sezono pasirodys didžiausioje LNK premjeroje – projekte „Aš galiu!“. Šįkart garsiajai kulinarei teko komisijos narės kėdė.

B.Nicholson džiaugiasi pagaliau pakilusi karjeros laipteliais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
B.Nicholson džiaugiasi pagaliau pakilusi karjeros laipteliais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 3:36 PM, atnaujinta May 15, 2017, 2:32 AM

„Pagaliau padariau karjerą! – kvatojosi Beata. – Jei rimtai, labai apsidžiaugiau, kai mane pakvietė dalyvauti šiame projekte. Komisijos darbas nėra tik ginti ir skatinti, tikiuosi, užteks drąsos dalyviams pasakyti tai, ką noriu.“

Beata neslepia džiaugsmo, jog projekte užims teisėjo, o ne dalyvio poziciją. „Išdrįsčiau sudalyvauti ir kaip dalyvė, tačiau man užteko „Žvaigždžių duetų“ iššūkių, dabar noriu grožėtis dalyvių pasirodymais iš komisijos nario kėdės.“

Šou nusimato kupinas netikėtumų. Visi aštuoni laidos dalyviai turės savaitę laiko paruošti profesionalų pasirodymą, kurį vertins tiek žiūrovai, tiek komisijos nariai. Iššūkiai įvairūs: akrobatiniai triukai, numeriai su ugnimi, sudėtingi šokiai, magijos šou ir dar daugiau. Kiekvienas dalyvis turės pažvelgti baimei į akis. O ar teko komisijos narei Beatai akistata susidurti su asmeninėmis baimėmis? „Baimių neturiu. Nebijau nei aukščio, nei ugnies. Bet kai turi vaikų, pradedi labiau bijoti, nes jauti atsakomybę. Esu šokusi ir su parašiutu, tačiau labai abejoju, ar matyčiau tikslą dar kartą šokti.

Mano nuomone, viena iš sunkiausių užduočių – akrobatika. Nors visos užduotys, skirtos laidos dalyviams, vienodai sunkios. Kaip gerai jie atliks pasirodymą, priklauso nuo paties žmogaus, jo užsispyrimo ir pasirengimo“, – įsitikinusi projekto narė.

Kuriam dalyviui geriausiai seksis atlikti įvairius pasirodymus? „Ne be priežasties projektą siūliau pavadinti „Jurijus gali viską“, – juokėsi Beata. – Jurijus Smoriginas įsitikinęs, jog šiame projekte gali viską, o kaip jam seksis, pamatysime patys“.

Naujojo sezono laida startuos jau rugsėjo 4-ąją per LNK ir bus rodoma sekmadieniais. Komisijos narė neslepia džiugesio ir jaudulio. „Tai puiki pramoga, jei planuojate gerai praleisti laiką prie televizoriaus ekranų. Bus linksma ir netikėta. Tikiuosi, šis projektas įkvėps ryžto Lietuvai įveikti baimes.“

Kartu prie komisijos stalo su Beata sėdės dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis.

„Aš galiu!“ – tai garsiausios Izraelio televizijos kompanijos „Armoza“ sukurtas šou formatas „I Can Do That!“, geriausiose pasaulio televizijose NBC, ZDF, RAI 1, „Antena 3“ tapęs tikra sensacija. Iš viso gyvendintas 20 šalių.

Pagal formatą, kiekvieną savaitę aštuonių įžymybių komanda kausis tarpusavyje įgyvendindama kvapą gniaužiančias užduotis. Už tai žiūrovai ir komisija skiria taškus, jie sumojami ir sezono pabaigoje išrenkamas šou karalius. Beprotiškiems triukams ryžtas ir nertis iš kailio dėl pergalės pasiruošę Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Erika Vitulskienė, Laisva, Irena Starošaitė, Jurijus Smoriginas, Donatas Čižauskas ir Liepa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.