16 m. tėvu tapęs T. Langvinis: „Į mane žiūrėjo kaip į pienburnį“

„Vos 16-os sukūriau šeimą – tapau tėvu. Tai ir buvo didžiausias išbandymas – visi į mane žiūrėjo kaip į pienburnį, o aš turėjau sukti galvą, kaip išlaikyti šeimą. Yra tekę dirbti net keturiuose darbuose vienu metu. Nuovargis buvo toks, kad verkiau....“ – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakojo 36-erių televizijos ir radijo laidų vedėjas Tomas Langvinis.

Tomas Langvinis.
Tomas Langvinis.
Tomas Langvinis.
Tomas Langvinis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 2:17 PM, atnaujinta May 14, 2017, 7:27 AM

Neseniai Tomas susilaukė trečiojo vaiko. Jo pirmagimiui šiuo metu – 19 metų.

Garsus vyras neslėps, kad iki šiol jaučiasi dėkingas savo tėvams už tuomet suteiktą moralinį ir finansinį palaikymą. „Jei ne mano tėvai, su žmona ir ką tik gimusiu sūnumi būtų tekę gyventi vos už 100 litų per mėnesį“, – pasakojo T.Langvinis.

Dainininkas Donatas Čižauskas prisipažins, kad išbandymą asmeniniame gyvenime patyrė tuomet, kai sutiko dalyvauti didžiausia LNK sezono premjera vadinamame projekte „Aš galiu!“. „Netrukus – mano vestuvės. Visi žino, kiek užtrunka pasiruošimas vestuvėms, ypač kai iki jų likę vos pora mėnesių.

Išgirdusi, kad dalyvausiu naujame TV projekte, todėl medaus mėnesį, ko gero, teks atidėti, kaip ir pačias vestuves, mano sužadėtinė numetė ragelį... Kai aistros nurimo, ji iškėlė man sąlygą: „Gerai pagalvok, ar nori vesti, ar filmuotis...“ – atviravo D.Čižauskas.

Tuo metu Jurijus Smoriginas studijoje susirinkusioms Lietuvos garsenybėms ne tik atskleidė slaptą kirminų receptą, tačiau ir paruošęs jų studijoje siūlė visiems pasivaišinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.