Kiekvieną savaitę laidos studijoje žymias Lietuvos asmenybes pusryčiauti kvies garsus virtuvės šefas, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.
Pirmąja studijos viešnia tapusi Gerda drąsiai prisipažino – desertų ji negamina, savo svečius mėgsta vaišinti vištienos salotomis, o jeigu kas lieptų pasirinkti vieną patiekalą, kurį reikėtų valgyti visą likusį gyvenimą, tai rinktųsi cepelinus. Filmavimų metu laidos svečiai ne tik ragavo originalius Deivydo pusryčius, bet ir pasakojo apie savo rytinius įpročius.
Laidos žiūrovai sužinos, kad miegoti Gerda labiausiai mėgsta nuoga, o savo ryto neįsivaizduoja be pusryčių su kava. Šmaikštaus pokalbio metu laidos vedėjas Deivydas apsukriai gamino neįprastą pusryčių patiekalą, o Gerdai vėliau buvo pasiūlyta čia pat pagaminti prancūzišką desertą. T
Tiesa, prisipažinusi, kad desertų niekada negamina, Gerda liko maloniai nustebinta puikiu rezultatu ir kviečia visus ruoštis šeštadienio rytą gaminti kartu.