Britney Spears asmeninis gyvenimas bus narstomas filme

Amerikos popdainininkės Britney Spears (34 m.) gyvenimo vingius ėmėsi tyrinėti TV kanalas „Lifetime“, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Jo bendradarbiai nutarė kurti biografinį filmą apie muzikos garsenybę.

Natasha Bassett (kairėje) įkūnys dainininkę Britney Spears.
Natasha Bassett (kairėje) įkūnys dainininkę Britney Spears.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Sep 3, 2016, 8:03 AM, atnaujinta May 14, 2017, 4:30 AM

Televizijos kanalo „Lifetime“ atstovai pasinaudojo patogia proga – B.Spears devintojo studijinio albumo „Glory“ pasirodymu – ir paskelbė ketinantys kurti biografinį filmą. Dviejų valandų juosta bus pradėta filmuoti rugsėjo 19-ąją Vankuveryje, o premjera numatyta 2017 metais.

Televizininkai žada papasakoti „jaudinamą tikrovišką istoriją“ apie B.Spears kelią į šlovę, jos nuopuolius ir šlovingus sugrįžimus.

Filme bus parodyta dainininkės karjeros pradžia, tėvų skyrybų įtaka jos gyvenimui, išnagrinėti santykiai su Justinu Timberlake’u, santuokos – visiškai trumpa su jaunystės draugu Jasonu Allenu Alexanderiu ir ilgesnė su Kevinu Federline’u, su kuriuo susilaukė dviejų vaikų.

Dainininkės vaidmenį atliks australų aktorė Natasha Bassett. Ji kol kas mažai žinoma už gimtosios Australijos, kur dar būdama moksleivė filmavosi serialuose.

Baigusi mokyklą N.Bassett studijavo aktoriaus meistriškumą Niujorke, vaidino NBC seriale „Stovykla“ (Camp), o šįmet gavo nedidelį vaidmenį brolių Coenų filme „Tegyvuoja Cezaris!“. Biografinis filmas apie B.Spears 23-ejų aktorei bus pirmasis, kuriame ji atliks pagrindinį vaidmenį.

Būsimo projekto anonso laikas pasirinktas neatsitiktinai. Rugpjūčio 26-ąją oficialiai išleistas naujas B.Spears albumas „Glory“, ta proga dainininkė ne kartą pasirodė viešumoje: Jameso Cordeno laidoje „The Late Late Show“ per CBS, MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje.

Tiesa, apgalvotą albumo reklamos kampaniją kiek sugadino programišiai, kurie nutekino plokštelę į internetą lygiai prieš savaitę (taip 2011 metais atsitiko ir su albumu „Femme Fatale“), tačiau niekas numatytų renginių neatšaukė.

Į tą pačią reklamos kampaniją įsikomponavo ir kanalo „Lifetime“ pranešimas.

B.Spears gyvenimas turiningas nuo pat ankstyvos vaikystės. Būdama aštuonerių ji pirmą kartą išbandė jėgas Walto Disney šou „The Mickey Mouse Club“, nuo dvylikos jame pasirodydavo reguliariai, o kai laida buvo nutraukta, grįžo į gimtąją Luizianą, tačiau nepamiršo muzikinių svajonių.

Būdama 18-os Britney įrašė debiutinį albumą „Baby One More Time“, vėliau pasirodė „Oops I Did It Again“. Šių albumų dainos skambėjo iš visų kampų, o dainininkė tapo tikra scenos žvaigžde, ir ne tik.

Žiniasklaida aptarinėjo jos santykius su J.Timberlake’u (beje, taip pat „The Mickey Mouse Club“ dalyviu), poros išsiskyrimą, naujas dainininkės simpatijas, nėštumą ir elgesį kasdieniame gyvenime.

B.Spears kelerius metus buvo ir teismų kronikos herojė – epopėja baigėsi tuo, kad iš jos buvo atimtos motinystės teisės.

Dainininkės asmeninio gyvenimo peripetijos muzikai beveik nepakenkė – sėkmės sulaukė ir kitos jos plokštelės, net piratų pavogta „Femme Fatale“.

Ankstesni kanalo „Lifetime“ biografiniai filmai buvo susiję su jau mirusiomis žvaigždėmis: 2014-aisiais pasirodė juosta apie ritmenbliuzo dainininkę Aaliyah, kuri žuvo aviakatastrofoje 2001-aisiais būdama 22 metų, o prieš metus įvyko filmo apie Whitney Houston premjera. 2012-aisiais mirusios žvaigždės artimieji filmui pažėrė kritikos, tačiau žiūrovams jis patiko.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.