Rolandas Mackevičius Žilviną Grigaitį pavadino berniuku pagal iškvietimą

„Radistai“ ir toliau tęsia vakarėlių ciklą savo naujuose namuose, kuriuose kas savaitę apsilanko 6 šalies garsenybės ir 2 televizijos eteryje nematyti žmonės.

Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Radistai pasišaipė iš Žilvino Grigaičio.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 4:51 PM, atnaujinta May 13, 2017, 2:13 AM

„Namuose jis tiek suvenyrų turi, kad valytoja dvi paras užtrunka, kol viską išvalo. Ponios ir ponai – Žilvinas Grigaitis“, – taip vieną iš šou svečių pristatė laidos vedėjas Jonas Nainys su kolega Rolandu Mackevičiumi.

Jiems buvo įdomu, kuo verslininkas užsiima ir kaip viską suspėja.

„Žilvinai, jūs tiek daug keliaujate, visur dalyvaujate. Ką ir kada jūs dirbate?“, – paklausė LNK šou „Geriausi mūsų vakarai“ vedėjas R.Mackevičius.

Verslininkas atsakė: „24 valandas dirbu. Galėtų para dar ilgesnė būti, tikrai surasčiau ką veikti.“

Šou dalyvavęs Mantas Stonkus juokavo, kad Ž.Grigaitis turbūt dirba laidoje „24 valandos“. Tiesa, laidos vedėjui paklausus, visgi ką verslininkas iš tiesų dirba, šis kiek sutriko ir, panašu, nenorėjo atskleisti savo darbo specifikos.

„Dirbu įvairius dalykus“, – nedaugžodžiavo Ž.Grigaitis.

R.Mackevičius juokavo: „Žilvinas yra „call-boy“. Bet kada jam gali paskambinti, jis iš karto atkeliauja. Žilvinas Grigaitis yra visų problemų sprendėjas“.

Terminas „call-boy“ išvertus iš anglų kalbos reiškia „berniukas pagal iškvietimą“.

„Radistai“ išgyrė Žilviną – pasirodo, vyras į svečius visada atvyksta su dovanomis: „Žilvinas į svečius ateis tikrai ne tuščiom, o su šampanu“.

Laidoje, be Ž.Grigaičio, dalyvavo ir viena žinomiausių pramogų pasaulio porų – Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė. Tiesa, šeima laidos metu buvo išskirta – įsimylėjėliai, atsidūrę skirtingose komandose, tapo vienas kito priešinininku.

„Radistai“ pasidžiaugė nauja I. Stonkuvienės veikla – moteris visai neseniai tapo viena iš atsinaujinusios „Teleloto“ laidos vedėjų.

„Mūsų buitis – persipynusi su televiziniu gyvenimu. Kai mes su Indre būname lovoje, ji dažniausiai man sako: „O dabar ištraukite savo laiminguosius kamuoliukus“,“ – juokavo M.Stonkus.

Karščiausio LNK žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ metu bus sužaisti šeši skirtingi žaidimai. Kai kurie jų – jau matyti praėjusiose laidose ir spėję užsitarnauti žiūrovų simpatijas: „Mišrainė“, „Dubi-bum“, „Gyvatukas“ ir „Žvaigždynas“.

Tiesa, kitus žaidimus šou gerbėjai matys pirmą kartą – „Keturios raidės“ ir „Daina su klaida“. Priešininkų komandą įveikę dalyviai laidoje bus paskelbti nugalėtojais, pusė jų prizo, kurį įsteigė „Eglės“ sanatorija Druskininkuose ir Birštone, bus įteikta „Mamų unijai“. Už kitą pusę prizo laimėjusios komandos kapitonas galės mėgautis sanatorijos teikiamais malonumais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.