Į gimtinę Giedrė Rusytė grįš dėl kilnios misijos

Retai Lietuvoje viešintis modelis, televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė trumpam grįžta į gimtinę. Šį kartą ji atvyksta ne tik skleisti gerų žinių kartu su UNICEF, bet ir visus, kuriems rūpi, pakviesti aukoti skurstantiems pasaulio vaikams. G.Rusytė kartu su Giedriumi Savicku ves jau šeštąjį šou „Už kiekvieną vaiką“.

Giedrė Rusytė ir Marijonas Mikutavičius.
Giedrė Rusytė ir Marijonas Mikutavičius.
Giedrė Rusytė ir Marijonas Mikutavičius.
Giedrė Rusytė ir Marijonas Mikutavičius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-09-15 15:00, atnaujinta 2017-05-13 00:13

Prancūzijoje gyvenanti G.Rusytė, paklausta, ko labiausiai pasiilgsta Lietuvoje, neslėpė, kad grįžti labiausiai skatina namų ir šeimos ilgesys. Ne mažiau svarbus Giedrės tikslas – prisidėti prie kilnios UNICEF misijos. „Pastaruoju metu vis dažniau grįžtu į Lietuvą su misija padėti pasaulio vaikams, todėl norėčiau daugiau kalbėti ne apie save, bet apie šį projektą – kas tai ir kodėl jis toks svarbus“, – sako žinoma moteris. Pasak jos, svarbu suvokti, kad kiekvienas iš mūsų galime padaryti daugiau, nei manome, nes parodytas širdies jautrumas ir net nedidelė auka yra labai svarbi.

„Esu labai laiminga ir dėkinga, kad turiu galimybę prisidėti prie UNICEF ir skatinti žmones nebūti abejingus. Net ir vienas euras gali prisidėti prie išgelbėtos vaiko gyvybės. Svarbiausia nebūti savanaudžiams, juk pagalba vieni kitiems yra nesibaigiantis gyvenimo ratas“, – mano G.Rusytė. Moteris tiki, kad šis renginys į visų širdis įpūs daugiau šviesos, pozityvumo, gerumo ir noro aukoti bei padėti vieni kitiems. Renginio vedėja teigė padarysianti viską, kad ir šiemet būtų surinkta kuo daugiau aukų.

Pernai per šou „Už kiekvieną vaiką“ geros valios žmonės paaukojo 135 440 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.