I. Starošaitė toliau stebina: dėl pergalės laidoje rijo peiliukus ir pjaustėsi rankas

Atlikėją Ireną Starošaitę žinome kaip vieną profesionaliausių Lietuvos pop scenos atlikėjų, kuri gerbėjams kaskart atiduoda visą save.

Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 16, 2016, 12:06 PM, atnaujinta May 12, 2017, 10:29 PM

Akivaizdu, kad toks moters charakteris jai ypač padeda ir ekstremalių išbandymų šou „Aš galiu!“ – nors ir yra vyriausia jame dalyvaujanti moteris, I.Starošaitei kol kas tenka patys pavojingiausi ir ekstremaliausi triukai, bet atlikėja jų imasi su dideliu malonumu.

I.Starošaitė LNK žiūrovams atliko įspūdingą magijos pasirodymą kartu su Liepa Norkevičiene. Visą savaitę kartu su puikiai žinomu magijos teatru „Di Archy“ jos mokosi lipti kardais basomis kojomis, nuo pusantro metro aukščio basomis nušokti ant stiklo šukių, taip pat – ryti ugnį, peiliukus ir per porą sekundžių perverti sau rankas ilgais virbalais.

„Man streso ir diskomforto čia tikrai daug. Peiliai, ugnis, šukės, man viskas realiai yra baisu“, – apžiūrinėdama pasirodymo rekvizitą kalbėjo Liepa. – Aš šios užduoties nesirinkau, ir dabar man tikrai labai gaila, kad gavau būtent tokį iššūkį. Pati niekada to nebūčiau pasirinkus, po filmavimo net mėginau prašyti, kad galėčiau su kuo nors apsikeisti užduotimis, bet nieko panašaus man neleido. Aš tikrai labai tikiuosi, kad yra koks nors triukas, ir kad iš tikrųjų viskas nėra taip baisu, kaip atrodo“.

Visgi Liepai teko nusivilti – atlikėjas mokę Arvydas ir Diana Gaičiūnai atskleidė, kad skausmas valdomas tik susikaupimo ir minčių galia, ir prie jo paprasčiausiai reikia priprasti. „Tai kaip per savaitę išmokti galvoti, kad man neskauda?“ – stebėjosi ir I.Starošaitė.

Galiausiai atlikėjos pasidalijo savo užduotis – kardais lips ir ant šukių basomis šoks Liepa, o I. Starošaitė mokysis nuryti peiliukus, ryti ugnį bei persiverti sau ranką ilgu virbalu.

„Kartais žmogus tikrai neįsivaizduoja, ką jis gali. Aš irgi maniau, kad negaliu išsinarpliot iš tramdomųjų marškinių, dar žemyn galva kabant. Bet pasirodo – galiu. Tai ir tu gali“, – save ir kolegę Liepą bandė raminti I.Starošaitė, kartu su „Di Archy“ duetu atliekanti jau antrąjį pasirodymą.

Pavojingiausius laidos triukus atliekanti I.Starošaitė kol kas yra ir projekto lyderė – atlikėja turi surinkusi 7 taškus iš 8 galimų. Tiesa, projekto darbštuole vadinama Liepa kol kas galutinėje lentelėje yra paskutinė, ir turi vos 4 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.