B. Nicholson sužavėjo R. Mackevičiaus šokiai ant stulpo: „Jei abu būtume vieniši...“

Kulinarė, knygų autorė, žurnalistė ir restoranų vadovė, dviejų vaikų mama Beata Nicholson įkūnija bene idealios mamos modelį. Tačiau šį sekmadienį ekstremalių išbandymų šou „Aš galiu!“ aistrų nesuvaldys net ji, tuo maloniai nustebindama ne tik laidos dalyvius, bet ir vedėjus Ingą Jankauskaitę bei Mantą Stonkų.

Akimirką dėl B.Nicholson flirto pasimetė net ir aštrialiežuvis R.Mackevičius.
Akimirką dėl B.Nicholson flirto pasimetė net ir aštrialiežuvis R.Mackevičius.
Akimirką dėl B.Nicholson flirto pasimetė net ir aštrialiežuvis R.Mackevičius.
Akimirką dėl B.Nicholson flirto pasimetė net ir aštrialiežuvis R.Mackevičius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 11:36 AM, atnaujinta May 12, 2017, 10:38 AM

Atmosfera studijoje įkaito iškart, kai scenoje pasirodė choreografas Jurijus Smoriginas ir „radistas“ Rolandas Mackevičius – sekmadienį LNK žiūrovai išvys, kaip šie du vyrai atlieka šokius ant stulpo. Kaip pažymėjo M.Stonkus, tokius šokius jau siekiama net įtraukti į Olimpinių žaidynių sporto šakų sąrašą.

Nors daugelis tikėjosi, kad toks iššūkis atiteks projekto dalyvėms moterims, tačiau vyrų pasirodymas buvo pritrenkiantis. Pasidabinę įspūdingomis matadorų uniformomis, ant stulpo jie demonstravo išties daug jėgos reikalaujančius triukus bei sukinius. Komisijos narių tarpe šis pasirodymas sukėlė tikrą audrą, tačiau B.Nicholson komentarai visiems padarė didžiausią įspūdį.

Ji jau anksčiau neslėpdavo susižavėjimo, pamačiusi R. Mackevičių prieš pasirodymus pasidabinusį ūsais.

„Jurijų tai įsižiūrėję yra dauguma Lietuvos moterų, bet Rolandas… kiekvienoje laidoje jis vis su kitais ūsais, o dabar dar demonstruoja ir savo puikų fizinį pasiruošimą. Rolandai, na žinai. Tiesiog turiu truputėlį prisipažinti, turiu“, – koketiškai pradėjo B.Nicholson.

Supratęs, kad komisijos narė ima flirtuoti su laidos dalyviu R.Mackevičiumi, įsikišo ir M.Stonkus. „Turiu pasakyti, aš nesu niekad girdėjęs šitos Beatos intonacijos“, – nusijuokė jis, tačiau visi nekantriai laukė B.Nicholson komentaro pabaigos.

„Tai vat jeigu tu nebūtum laimingai vedęs, o aš nebūčiau laimingai ištekėjusi… Oi tada būtų. Na, tai tiek. Ir tai skiriama tik Rolandui“, – nenukreipdama akių nuo Rolando kalbėjo B. Nicholson. Nereikia nė sakyti, kad studijoje šie jos žodžiai sukėlė tikrą audrą. Kolegei pritarti skubėjo ir atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, o tarp moterų sėdintis Tomas Langvinis kartojo, kad vyrų šokiai ant stulpo gerokai įkaitino jo koleges.

Neįtikėtina, tačiau akimirką dėl tokio B.Nicholson flirto pasimetė net ir aštrialiežuvis R.Mackevičius. Tačiau vyras greitai atgavo amą ir atsakė į Beatos panašiu viliokišku tonu. „Beata, tu galėtum nupiešti man bet kokius ūsus, kokius tik norėtum“, – mirktelėjo jis komisijos stalo link. Toje pačioje laidoje dramatiškų pasirodymų netrūks.

Kol R.Mackevičius flirtavo, kolega „radistas“ J.Nainys prieš visą Lietuvą aistringai pasibučiavo su partnere Irena Starošaite, Liepa ir Laisva pristatė ašaromis pasibaigusį oro akrobatikos pasirodymą, o didžiausią įtampą sukėlė Erika Vitulskienė, nutaikiusi ginklą į gyvu taikiniu tapusį Donatą Čižauską.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.