Alesia ir Romualdas Mačiuliai pirmiausia susituokė, o tik po to pajuto įsimylėję

Ar tikite posakiu, kad meilė trunka trejus metus? Jeigu taip – gal išties verta vesti tik po 40-ies ar net 50- ies, kai laiko ir noro dairytis į šalis lieka vis mažiau? Daugelis sako, kad vyrai nori, jog žmona būtų graži, maloni, gerai ruoštų valgį, būtų supratinga, linksma...

Romualdas ir Alesia Mačiuliai.<br>R.Tangurio nuotr.
Romualdas ir Alesia Mačiuliai.<br>R.Tangurio nuotr.
Goda Ferensienė.
Goda Ferensienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-09-22 13:34, atnaujinta 2017-05-12 07:39

Ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laida „Valanda su Rūta“ – apie meilę, santuoką ir skyrybas.

Rašytoja, vertėja ir aukšto sovietinio veikėjo Algirdo Ferenso našlė stebisi, kodėl šiais laikais daugelis vyrų dairosi ir veda vis jaunesnes moteris. „Ką bendro gali turėti penkiasdešimtmetis subrendęs vyras ir jaunutė studentė?“ – stebisi ponia Goda.

Ji prisipažino, kad savo vyrą medžiojo tiesiogine to žodžio prasme, o nuo jaunų gerbėjų saugojo it savo akį. Kartą, kai jos vyras išvyko į komandiruotę, Goda Ferensienė slapta nusipirko lėktuvo bilietą ir nuskrido paskui. Ji, vyrui nežinant, užsisakė kambarį greta ir akylai stebėjo, su kuo ponas Ferensas leidžia laisvalaikį.

Žurnalistė ir rašytoja Agnė Pačekajė papasakojo apie gluminančius eksperimentus, kuriems pasiryžta moterys, kad susirastų arba susigrąžintų antrąją pusę. Žurnalistė savo kailiu išbandė Vilniaus burtininkų, užkalbėtojų ir šamanų siūlomus ritualus, už kuriuos jie prašo apvalios sumelės. Nuėjau pas vieną burtininkę, apsimečiau nepataisoma senmerge, kuriai verkiant reikia vyro. Ji man pasiūlė simpatijai priberti druskos į batus – neva tada jis bus mano“, – juokėsi žurnalistė.

Žinomi verslininkai Alesia ir Romualdas Mačiuliai atskleidė neįprastą savo meilės istoriją. Pasirodo, pora pirmiausia susituokė, o tik po to pajuto įsimylėję vienas kitą. O štai visai netrukus po vestuvių Romualdas Alesiai padovanojo namą.

Grupės „Sirenos“ dainininkė Renata Klimaitytė jau du kartus spėjo išsiskirti ir susilaukti dviejų vaikų, o tai nemaža patirtis jaunai moteriai. Ji neatmeta galimybės tekėti ir trečią kartą.

Nepaisydama asmeninio gyvenimo nesėkmių, dainininkė pataria jaunoms merginoms vyrus rinktis itin atsargiai. „Man baisu, kai merginos vyrų ieško naktiniuose klubuose. Juk ten žmonės geria, ten santykių megzti nereikia. Bet ir pačios merginos virto tarsi prekėmis, ateina išsipuošusios kaip saldainiai, o vyrai renkasi, kuri gražesnė“, – sakė Renata.

Jai antrino santykių specialistas Šarūnas Mažuolis. Jis drąsiai pareiškė, kad lietuvaitės per greitai atsiduoda vyrams, todėl santykiai greitai žlunga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai