Lindsay Lohan kaprizai tampė nervus Rusijos TV šou rengėjams

Filme „Naujokė“ sužibėjusi Holivudo aktorė Lindsay Lohan (30 m.) po visą dieną trukusių įkalbinėjimų davė interviu Rusijos TV žurnalistui Andrejui Malachovui (44 m.) apie savo skandalingus santykius su rusų verslininko sūnumi Jegoru Tarabasovu (23 m.).

A.Malachovas į „Instagram“ įdėjo asmenukę su L.Lohan ir parašė: „Pavargę, bet laimingi.“
A.Malachovas į „Instagram“ įdėjo asmenukę su L.Lohan ir parašė: „Pavargę, bet laimingi.“
Pasirengimas laidai „Tegul kalba“.
Pasirengimas laidai „Tegul kalba“.
L.Lohan.
L.Lohan.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
Po laidos „Tegul kalba“.
Po laidos „Tegul kalba“.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
L.Lohan ir J.Tarabasovas.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2016-09-22 13:19, atnaujinta 2017-05-12 07:39

Populiariausios Rusijoje televizijos pokalbių laidos „Tegul kalba“ vedėjui A.Malachovui praėjusios savaitės penktadienis nebuvo paprastas – išvakarėse į Maskvą atvyko aktorė L.Lohan, kad papasakotų savo ir J.Tarabasovo liūdnai pasibaigusią meilės istoriją.

Derybos dėl pokalbio su kadaise vilčių teikusia Holivudo aktore vyko nuo rugpjūčio, tačiau ji užsiprašė 650 tūkstančių svarų sterlingų (apie 765 tūkst. eurų) honoraro, be to, panoro susitikti su Vladimiru Putinu.

To Pirmasis kanalas jai suteikti negalėjo. Po kelių savaičių garsenybė apmalšino apetitą ir pasitenkino 10 tūkstančių JAV dolerių (maždaug 9100 eurų) atlygiu, privačiu lėktuvu bei viešbučio kambariu su vaizdu į Kremlių.

Ilgai laukta viešnia buvo apgyvendinta viename brangiausių viešbučių „Ritz Carlton“ pačiame Maskvos centre. Nuo pat penktadienio ryto viešbutyje budėjo grimuotojų ir šou prodiuserių komanda, o studijoje laukė išskirtinių svečių masuotė.

Viskas buvo parengta filmavimui, kuris buvo numatytas vidurdienį. Laikas slinko, tačiau Lindsay nėjo iš kambario aiškindama, kad neišsimiegojo.

Pasklido ir pikantiškesnė žvaigždės nesirodymo priežastis – esą išvakarėse L.Lohan padaugino rusiškos degtinės viename Maskvos restoranų.

Laukimas truko visą dieną. Kaprizingoji viešnia vis reikalo vandens ir aktyvinamosios anglies, bet vakarop galiausiai pranešė, kad yra pasirengusi pokalbiui.

Jau prie pat durų suskambo L.Lohan mobilusis telefonas. Mergina atsiliepė, o netrukus pareiškė, kad skambino J.Tarabasovas. Esą jis sužinojo apie jos atvykimą į Maskvą ir draudžia kalbėti su žurnalistais apie nutrūkusius santykius. Aktorė vėl atsisakė dalyvauti pokalbių šou.

Beje, J.Tarabasovo atstovas vėliau paneigė informaciją, kad Jegoras skambinęs Lindsay ir draudęs dalyvauti laidoje: „Jegoras dabar Graikijoje ir galiu patvirtinti, kad jis nebendravo su panele L.Lohan daugiau nei šešias savaites. Todėl viską, kas buvo pranešta, mes kategoriškai neigiame.“

Darbo diena jau buvo seniai pasibaigusi, išskirtiniai svečiai išsivaikščioję po namus, o filmavimo grupei neliko jokių vilčių parengti laidą su pasaulio garsenybe.

Vis dėlto į viešbutį atvykęs A.Malachovas vėlai vakare įkalbėjo žvaigždę duoti interviu. Iškart po jo jau šeštadienį 4 val. 55 min. ryto A.Malachovas įdėjo į „Instagram“ asmenukę su Lindsay.

„Mes tai padarėme, – išdidžiai parašė televizijos žurnalistas. – Pavargę, bet laimingi. Jautri ir lengvai pažeidžiama L.Lohan. Išskirtinis pokalbis akis į akį. Pokalbis apie troškimą pabėgti nuo vienatvės ir tame kelyje sutiktą turtingo Rusijos verslininko sūnų Jegorą.“

L.Lohan taip pat pasidalijo nuotrauka su TV šou kūrybine grupe. Tarsi atsilygindama už ilgą laukimą ji po nuotrauka parašė: „Mano rusiška šeima.“

Ką ji sakė A.Malachovui, bus galima išgirsti laidoje „Tegul kalba“ jau šiandien, ketvirtadienį. 

Apie Holivudo aktorės L.Lohan ir pradedančiojo rusų verslininko J.Tarabasovo romaną prabilta kovo mėnesį, nors jie pradėjo draugauti dar praėjusių metų pabaigoje – susipažino Niujorke per bendrus draugus ir iškart rado bendrą kalbą.

J.Tarabasovas – verslininko Dmitrijaus Tarabasovo iš Rusijos sūnus. Vaikinas yra Londono verslo mokyklos auklėtinis, Jungtinės Karalystės sostinėje pradėjęs nekilnojamojo turto verslą.

Susipažinusi su Jegoru Lindsay iš JAV persikraustė į Londoną. Per jųdviejų viešnagę Niujorke pavasarį L.Lohan pristatė J.Tarabasovą savo tėvams. Šie džiaugėsi dukters pasirinkimu ir pasikeitusiu elgesiu.

Anksčiau mergina buvo kaltinama piktnaudžiavimu narkotikais ir alkoholiu, areštuota už tai, kad vairavo automobilį išgėrusi, bausta lygtinai. Ji vis pažeisdavo taisykles, kurių turėjo laikytis, todėl vėl patekdavo į teismą.

Sutikus J.Tarabasovą ir persikrausčius į Londoną Lindsay gyvenimas pasikeitė iš esmės. Kaip tik jo meilė padėjo aktorei įveikti krizę ir pasukti kitu keliu.

Socialiniuose tinkluose aktorė džiaugėsi savo jausmais, aistringa meile, viešino bendras nuotraukas. Pora puikiai leido laiką: keliavo po įvairias šalis, slidinėjo Šveicarijoje, ilsėjosi Graikijos salose. L.Lohan demonstravo prabangų 300 tūkstančių eurų vertės žiedą, kurį esą jai padovanojęs draugas.

Balandį žiniasklaidoje pasklido gandas apie poros sužadėtuves, vėliau – netgi užuominų apie L.Lohan nėštumą.

Vasaros pradžioje situacija pasikeitė – Lindsay prabilo apie pašlijusius santykius ir agresyvų išrinktojo elgesį.

„Supratau, kad santykiai negali tęstis, kad ir kokie būtų jausmai. Nė viena moteris neturi kentėti smūgių ir likti su žmogumi, kuris net nesirengia atsiprašyti“, – guodėsi L.Lohan.

O liepos pabaigoje į viešumą pateko už širdies griebiantis ir sykiu kraują stingdantis vaizdas.

„Jis bandė mane pasmaugti! Jis mane beveik užmušė! Meldžiu, padėkite! Tegul visi tai sužino! Tu neturi teisės to daryti! Tu jau ne kartą prieš mane kėlei ranką ir norėjai mane pasmaugti. Tu – prakeiktas psichopatas! Tau reikia gydytojo! Aš tavęs nebemyliu. Viskas baigta, dink iš mano namų!“ – tokius išbėgusios į savo buto balkoną Naitsbridžo rajone L.Lohan šauksmus vaizdo juostoje užfiksavo priešais gyvenantys kaimynai.

Jie tuoj pat iškvietė policiją, tačiau, kai atvyko pareigūnai, durys buvo užrakintos. Tvarkos sergėtojai išlaužė duris, bet viduje nieko nerado.

Vėliau L.Lohan situaciją komentavo taip: „Jegoras atėjo ir buvo labai agresyvus. Problema ta, kad tai atsitiko nebe pirmą kartą. Šįkart tai pamatė pašaliniai. Aš nieko nekviečiau. Aš tiesiog išėjau iš namų.“

Atšalusius santykius su J.Tarabasovu L.Lohan pademonstravo ir savo paskyroje „Instagram“. Žvaigždė įdėjo savo ir Jegoro nuotrauką, kurioje jo veidas užtepliotas balta ir pilka spalvomis. Matyt, taip aktorė norėjo pranešti gerbėjams, kad šį vyruką ketina išbraukti iš savo gyvenimo.

Beje, kalbama, kad 30-metė amerikiečių aktorė yra labai pavydi ir nuolat įtarinėjo J.Tarabasovą neištikimybe. Naujausia Lindsay įtariamoji – Londone gyvenanti rusų drabužių dizainerė, mados namų PA5H savininkė Darja Paševkina. Merginas iki šiol siejo graži draugystė.

Praėjus devyniems santykių su Jegoru mėnesiams garsenybė neįsivaizduoja, kuo gali baigtis jų romanas. Ji svajoja apie santuoką ir keturis vaikus, tvirtina, kad šeimos norėtų ir J.Tarabasovas.

„Aš tikrai jį įsimylėjau, bet jis sugriovė mano pasitikėjimą ir verčia mane jausti pavojų. Suprantu, kad nesu angelas, bet aš stengiuosi. Siūliau Jegorui nueiti pas šeimos psichologą, bet dabar pirmiausia turiu galvoti apie šeimą ir savo karjerą“, – interviu „Daily Mail“ vasaros pabaigoje kalbėjo L.Lohan.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.