Daugiavaikė šeima santykius aiškinosi TV eteryje

Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija – vyras kaltina buvusią žmoną neištikimybe bei sako, kad paskutinis gimęs judviejų vaikas yra ne jo.

Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ iširusios šeimos istorija.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 9:58 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:31 PM

Linas pasakos, kad taip manantis, nes buvo išvykęs į komandiruotę, o jam grįžus Aušra pareiškė, kad laukiasi. Aušra vyro kaltinimus neigs bei sakys, kad pats vyras turi meilužę, maža to, yra filmavęs, kaip jiedu mylisi ir grasino šią medžiagą paviešinti.

Šeima iš viso susilaukė 4 vaikų, vyriausiam – 10 metų. Du vaikai gyvena su Linu, kitu du – su Aušra. Linas laidoje pasakojo, kad pradžioje judviejų santykiai su Aušra klostėsi puikiai – vienas kitą be galo mylėjo, tačiau vyras pasakos, kad po kurio laiko viskas pasikeitė – moteris vis dažniau dingdavo iš namų ir grįždavo paryčiais.

Linas teigė, kad moteris visiškai nesirūpina judviejų vaikais bei niekada neturi pinigų. Be to, priduria, kad dažnai po nakties moteris grįždavo su brangiausiais skalbimo milteliais, kuriuos, anot vyro, jai nupirkdavęs meilužis. Vyras prisiminė, kad vieną kartą yra perskaitęs žmonos žinutes, kuriose ji į kitus vyrus kreipdavosi „zuikuti“.

Išgirdusi, kaip apie ją kalba buvęs vyras, Aušra įžengusi į laidos „Yra, kaip yra“ studiją vos susitvardė, tačiau nepraleido progos vožtelti buvusiam sutuoktiniui. Moteris pasakos, kad vyras buvo žiaurus – ją mušdavęs, jeigu ši neduodavo pinigų cigaretėms.

Aušra prisimena, kad kartą ji su vaiku ėjo iš darželio, o vyras ją tiesiog užpuolė – pribėgo ir spyrė jai į koją, o kai moteris suklupo, trenkė per galvą, nuo to smūgio Aušra prarado sąmonę. Po šio nutikimo Aušra kurį laiką gulėjo ligoninėje.

Buvusi Lino žmona pasakojo, kad vyrui užeidavo sekso priepuoliai – jis tapdavo nevaldomas, bandydavo pasimylėti su žmona per jėgą. Aušra prisimins, kad ne kartą yra buvę, kad Linas prie jos yra lindęs naktį, nuplėšęs rūbus pradėdavo priekabiauti.

Aušra pasakoja, kad ji buvo visuomet ištikima Linui, tiesa, pripažins, kad turėjo draugą, tačiau jis tik norėjo padėti šeimai ir nieko nebuvo daugiau. Moteris pasakos, kad yra mačiusi, kaip Linas pats ne kartą siunčia skelbimą į televiziją, kur rašoma, kad ieško partnerės. Aušra atskleidė, kad yra mačiusi, kaip Linas susirašinėja su kitomis moterimis apie seksą ir kitus dalykus.

Laidoje taip pat dalyvausiant Aušros sesuo Rūta ir pasakos, kad Linas jai pasirodė įtartinas nuo pat jo ir Aušros santykių pradžios bei patvirtins, kad Linas dažnai smurtaudavo prieš Aušrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.