Trumpiausiai trukusios įžymybių santuokos

Atrodo, kad kai kurios įžymybės skyrybų dokumentus pradeda tvarkyti dar neišsiskirsčius vestuvių svečiams. Amžiną meilę prisiekusių porų šeiminis gyvenimas kartais trunka vos kelias dienas.

Nicolas Cage’as (52 m.) ir Lisa Marie Presley (48 m.)
Nicolas Cage’as (52 m.) ir Lisa Marie Presley (48 m.)
Jennifer Lopez (47 m.) ir Chrisas Juddas (33 m.)
Jennifer Lopez (47 m.) ir Chrisas Juddas (33 m.)
Bradley Cooperis (41 m.) ir Jennifer Esposito (43 m.)
Bradley Cooperis (41 m.) ir Jennifer Esposito (43 m.)
Nicolas Cage’as (52 m.) ir Lisa Marie Presley (48 m.)
Nicolas Cage’as (52 m.) ir Lisa Marie Presley (48 m.)
Milla Jovovich (40 m.) ir Shawnas Andrewsas (44 m.)
Milla Jovovich (40 m.) ir Shawnas Andrewsas (44 m.)
Kim Kardashian (35 m.) ir Krisas Humphriesas (31 m.)
Kim Kardashian (35 m.) ir Krisas Humphriesas (31 m.)
Carmen Electra (44 m.) ir Dennis Rodmanas (55 m.)
Carmen Electra (44 m.) ir Dennis Rodmanas (55 m.)
Britney Spears.
Britney Spears.
Eddie Murphy (55 m.) ir Tracey Edmonds (49 m.)
Eddie Murphy (55 m.) ir Tracey Edmonds (49 m.)
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Sep 28, 2016, 6:32 PM, atnaujinta May 11, 2017, 8:16 PM

Bradley Cooperis (41 m.) ir Jennifer Esposito (43 m.) – 4 mėnesiai

Veiksmo filmo „Amerikos snaiperis“ ir kriminalinės dramos „Amerikietiška afera“ žvaigždė B.Cooperis bei trileryje „Avarija“ išgarsėjusi aktorė ir šokėja J.Esposito susipažino 2005 metų balandį.

Po pusmečio Jennifer oficialiai tapo ponia Cooper.

Išsiskyrė jie taip pat greitai – be santykių aiškinimosi ir skandalų.

Vėliau autobiografinėje knygoje „Jennifer kelias“ J.Esposito liejo nuoskaudą, kad B.Cooperis su ja buvęs piktas ir šaltas. Be to, esą jo nuotaika dažnai keisdavosi.

J.Esposito tvirtino, kad dėl įtemptų santykių jai pašlijo sveikata. „Aš buvau labai liūdna ir vieniša. Bradley mane paliko šiurkščiai, tokio žiauraus elgesio iš jo nesitikėjau“, – knygoje rašė moteris.

Jennifer Lopez (47 m.) ir Chrisas Juddas (33 m.) – 4 mėnesiai

Aktorė bei dainininkė J.Lopez ir šokėjas Ch.Juddas susiburkavo muzikinio klipo „Love Don’t Cost A Thing“ filmavimo aikštelėje.

Po mėnesį trukusių sužadėtuvių pora susituokė, o po 4 mėnesių nutarė skirtis.

„Mūsų tuoktuvių ceremonija priminė cirką. Keli žmonės, kurie bandė patekti į šventę, net buvo suimti“, – prisiminė Ch.Juddas.

Šokėjas prisipažino, kad jį ėmė slėgti žmonos populiarumas.

„Buvo sunku nuolat būti dėmesio centre. Tai pradeda vesti iš proto. Būtent dėl to daugelis porų skiriasi“, – sakė Chrisas.

Nicolas Cage’as (52 m.) ir Lisa Marie Presley (48 m.) – 4 mėnesiai

Legendinio dainininko Elvio Presley šeimos draugai iki šiol mano, kad susituokdamas su vienintele jo dukterimi Lisa Marie „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatas N.Cage’as tik norėjo pamaloninti savimeilę.

Aktorius ir iš tiesų yra didelis E.Presley talento gerbėjas.

Prieš susipažindama su Nicolu nuo narkotikų priklausoma Lisa Marie jau buvo du kartus išsiskyrusi.

Nicolas su Lisa Marie susipažino jos 33-ojo gimtadienio vakarėlyje. Aktoriui iš karto krito į akis trumpu sijonu pasipuošusi gražuolė.

Po penkių mėnesių pažinties Nicolas pasipiršo, o po 10 dienų pora susituokė Havajuose.

Skyrybų dokumentuose N.Cage’as nurodė, kad jų charakteriai nesutampa.

Milla Jovovich (40 m.) ir Shawnas Andrewsas (44 m.) – 2 mėnesiai

„Absoliutaus blogio“ žvaigždė M.Jovovich būdama 16 metų susipyko su motina ir norėdama įrodyti, kad jau yra suaugusi, nutarė ištekėti.

Jos išrinktuoju tapo komedijos „Išmuštieji iš vėžių“ kolega S.Andrewsas. 21 metų vaikinui pasirodė patraukli mintis nuvykti į Las Vegasą ir ten sukurti šeimą.

Gal Millos ir Shawno šeiminis gyvenimas būtų trukęs ilgiau, tačiau jaunosios žmonos motina Galina Loginova ėmėsi žygių, kad santuoka būtų anuliuota. Remiantis Kalifornijos įstatymais, jeigu jaunesni nei 18 metų asmenys pareiškia norą tuoktis, galutinį sprendimą priima tėvai.

„Mama pasakė, kad Shawnas nesugebės manęs normaliai aprūpinti. Iš pradžių pykau, kad kišasi į mano gyvenimą, bet vėliau jai atleidau – įsimylėjimas labai greitai praėjo“, – prisiminė M.Jovovich.

Kim Kardashian (35 m.) ir Krisas Humphriesas (31 m.) – 72 dienos

Ūgio skirtumas nesutrukdė realybės šou žvaigždei K.Kardashian (159 cm) ir NBA žaidėjui K.Humphriesui (206 cm) užmegzti santykių.

2011-ųjų gegužę piršdamasis Kim krepšininkas jai padovanojo žiedą su 20,5 karato deimantu.

O jau rugpjūtį įvyko vedybų ceremonija, į kurią buvo pakviesta 440 svečių. Poros vestuvės buvo filmuojamos ir rodomos per realybės šou.

Prabangi puota jauniesiems kainavo 20 milijonų JAV dolerių. Beveik visas išlaidas pavyko susigrąžinti – pora pardavė teises į nuotraukas ir vaizdo įrašus už 18 milijonų dolerių.

Po 72 dienų Kim pareikalavo skyrybų dėl esą charakterio skirtumų.

Imta kalbėti, kad pora nė neketino kurti bendro gyvenimo, o vestuvės buvo tik būdas pasireklamuoti ir pasipelnyti. Sklandė ir kitokia versija – pora išsiskyrė, nes krepšininkas nuolat įžeidinėjo žmoną.

„Krisas prie svetimų žmonių savo žmoną vadindavo stora ir kvaila. Jis sakydavo: „Pažiūrėk, koks milžiniškas tavo užpakalis.“

Jis nuolat kartodavo, kad Kim neturi talento, todėl šlovė, kuria mėgaujasi, greitai išblės.

Iš tiesų Krisas jautėsi nejaukiai turėdamas populiaresnę ir daugiau uždirbančią žmoną, todėl stengėsi ją niekinti“, – teigė artimas poros bičiulis.

Eddie Murphy (55 m.) ir Tracey Edmonds (49 m.) – 14 dienų

Holivude seniai žinoma: komikas E.Murphy gali iškrėsti bet ką.

2008-ųjų sausio 1 dieną Prancūzijos Polinezijoje, Bora Boros saloje, E.Murphy vedė kino prodiuserę T.Edmonds. Tuoktuvių ceremonija, kurioje dalyvavo 25 svečiai, vyko leidžiantis saulei.

Grįžę į namus jaunavedžiai sužinojo, kad pagal JAV įstatymus jų santuoka negalioja. Pora planavo atnaujinti įžadus Amerikoje, tačiau to nepadarė.

„Per Bora Boroje vykusią ceremoniją mes išreiškėme stiprią meilę, draugystę ir pagarbą vienas kitam, tačiau galiausiai nusprendėme likti draugai“, – aiškino E.Murphy.

Buvo kalbama, kad pora susipyko dėl keistos priežasties – T.Edmonds atsisakė priimti E.Murphy pavardę.

Carmen Electra (44 m.) ir Dennis Rodmanas (55 m.) – 9 dienos

Modelis bei aktorė C.Electra ir skandalingasis krepšininkas D.Rodmanas 1998 metų lapkritį susituokė Las Vegase.

Po devynių dienų pora nutarė pasukti skirtingais keliais. Skyrybų paprašė D.Rodmanas, teigdamas, kad per santuokos ceremoniją buvo mirtinai girtas.

Carmen skundėsi, kad negali pakęsti sutuoktinio charakterio. Esą per kelias dienas trukusį medaus mėnesį ji net patyrė fizinį smurtą.

Vėliau C.Electra sakė, kad tekėdama už krepšininko bandė užpildyti emocinę tuštumą, atsiradusią po sesers ir motinos mirties.

Britney Spears (34 m.) ir Jasonas Allenas Alexanderis (34 m.) – 55 valandos

2004 metais dainininkė B.Spears, susipykusi su motina, pabėgo iš namų ir su vaikystės draugu J.A.Alexanderiu nusigavo į Las Vegasą.

Po audringos nakties pora prisiekė amžiną meilę. Per santuokos ceremoniją atlikėja mūvėjo džinsus, o galvą buvo prisidengusi beisbolo kepuraite. Britney prie nedidelio altoriaus atvedė viešbučio patarnautojas. Šalia nebuvo nei poros šeimos narių, nei draugų.

Praėjus kiek daugiau nei dviem paroms Britney suprato, kad padarė klaidą, ir nutarė santuoką anuliuoti. Jasonas nenorėjo skirtis. Už asmeninę laisvę B.Spears jam sumokėjo 150 tūkstančių JAV dolerių.

Parengė Rūta PERŠONYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.