Ar pavyks N.Pareigytei-Rukaitienei įrodyti, kad moka dainuoti gyvai?

BTV šou „Muzikinė kaukė“ grįžta gerokai atsinaujinęs – šį šeštadienį sezono premjeroje žiūrovai galės išvysti ne tik dešimt naujų dalyvių, bet ir naujos vertinimo komisijos ketvertuką.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nori įrodyti, kad moka dainuoti gyvai.<br>Organizatorių nuotr.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nori įrodyti, kad moka dainuoti gyvai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2016, 3:05 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:40 PM

Paklausta kurio komisijos nario projekte bijo labiausiai, „Muzikinės kaukės“ dalyvių sąraše esanti Nijolė Pareigytė-Rukaitienė atviravo: „Šiame projekte labiausiai bijau savęs. Aš jaučiu, kad man bus sunku tvardyti savo jaudulį, būt ramiai ir padaryti tai, ką ruošiausi.“

N.Pareigytė-Rukaitienė televizijos šou atviravo, jog pati pasisiūlė sudalyvauti šiame šou.

„Atėjau išbandyti save, padainuoti. Noriu įrodyti, kad dainuoju“. Moteris tikina dalyvavusi visuose įmanomuose televizijos projektuose, tačiau ne visada darė tai, kas jai išties patinka.

„Kažkur kariavau, kažkur gaminau... Visą laiką kažką darydavau, visur dalyvavau. Tik niekur nedainavau viena“, – pasakojo grupės „69 danguje“ narė.

Praėjusiais metais šou „Muzikinė kaukė“ dalyvavo gera Nijolės Pareigytės-Rukaitienės draugė ir grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė.

Projekte moteriai itin sekėsi – Karina viso šou metu laikėsi geriausiųjų dalyvių penketuke, o finale užėmė antrą vietą, nusileisdama tik nugalėtojui Martynui Kavaliauskui.

„Kai tik sužinojau, kad dalyvausiu, pirmas skambutis buvo Karinai. Sakiau, pažiūrim „Muzikinę kaukę“, tu man papasakok, kaip viskas vyko, nuo ko pradėti. Ji buvo mano pirmoji mokytoja. Ačiū jai už tai“, – laidoje pasakojo N.Pareigytė-Rukaitienė.

„Muzikinė kaukė“ garsėja tuo, kad dalyviai čia dainuoja tik gyvai. Tiesa, Nijolei Pareigytei-Rukaitienei tai bus pirmas kartas, kai moteris scenoje gyvai dainuos viena, be grupės „69 danguje“ pagalbos.

„Iš tikrųjų net nežinau, kas tai per jausmas būti vienai scenoje. Būdama grupėje visada gali už kažko pasislėpti ar jaustis saugiau“, – atviravo Nijolė.

Šeštadienio laidoje N.Pareigytė-Rukaitienė įkūnijo Rusijos pop scenos karalienę Alą Pugačiovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.