Įspūdingos išvaizdos 40-metė Donata dėl realybės šou net metė darbą

Donata Šukutė – 40-metė buvusi degalinės operatorė iš Panevėžio. Prieš kelis mėnesius svajonių vestuves atšokusi moteris taip norėjo patekti į televiziją, kad dėl realybės šou „IššŪKIS kaime“ metė darbą. Nors D.Šukutė tvirtina, kad jos jaunystė „jau nuvyto“, visiems nori įrodyti, kad dirbti ir džiaugtis gyvenimu moka geriau nei jaunimas.

Donata Šukutė.
Donata Šukutė.
Donata Šukutė.
Donata Šukutė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 29, 2016, 1:32 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:46 PM

Nuo spalio 8 dienos TV3 eteryje žiūrovai išvys Donatą ir dar devynis konkurentus, kurie susikaus dėl laimėtojo vardo ir pagrindinio prizo – naujo automobilio.

Donata prisipažįsta gyvenime iki realybės šou nedirbusi jokio ūkiško darbo, tačiau projekto filmavimai ją labiausiai išgąsdino ne kaimiškais iššūkiais. „Neturėjau nei močiučių kaime, nei giminių. Man čia pirmas kartas kaime. Kiekvienas darbas buvo sunkus ir nematytas iššūkis. Labiausiai šoką sukėlė gyvenimo sąlygos. Dirbti gali bet kokį darbą, nes žinai, kad tas darbas kada nors baigsis, bet gyventi kaimo sąlygomis buvo tikras iššūkis“, – juokėsi dalyvė.

Projekto atrankose realybės šou komisiją sužavėjusi buvusi degalinės operatorė atskleidė priežastį, kodėl nusprendė pasinerti į avantiūrą, dėl kurios net paaukojo darbą: „Kadangi man jau nebe dvidešimt, norėjau pažiūrėti, ar dar galiu dalyvauti tokiame šou, įveikti visas užduotis. Seniai svajojau pakliūti į televiziją. Buvo įdomu pamatyti, kaip ten, kas ten ir kokiu būdu vyksta.“

Prieš atvykdama į realybės šou du sūnus auginanti moteris po dešimties metų bendro gyvenimo su mylimuoju atšoko, kaip pati sako, svajonių vestuves, kurias pati ir organizavo.

D.Šukutė neslėpė, kad bendraamžių moterų nevengia pavadinti bobomis. „Turbūt tas jaunystės kultas yra visame pasaulyje ir visi žmonės mano, kad paseno, kai patenka į komandą su daug jaunesniais už save. Gal šiek tiek ir aš jaudinuosi. Svarsčiau – gal jie nenorės bendrauti su ta bobute. Atsimenu save anksčiau, kai atrodė, kad keturiasdešimt metų – tai jau paskutinė boba, o, žiūrėk, jau pačiai tiek“, – kalbėjo moteris.

Donatai svarbi išvaizda – moteris lanko kūno rengybos treniruotes ir kitaip investuoja į grožio puoselėjimą. Tiesa, moteris tikino, kad televizijos žiūrovai pamatys tikrąjį jos veidą, mat kaime visai nebuvo laiko dažytis: „Projektas neleido atrodyti taip, kaip atrodau namuose, bet visos stengėmės iš paskutiniųjų. Duoda dvi laisvas minutes ir bėgame dažytis. O paskui pasidarė viskas vienodai. Žiūrovai pamatys mano tikrąjį veidą be makiažo.“

Ar dėl noro visada atrodyti gražiai kiti „IššŪKIS kaime“ dalyviai nepadovanos 40-metei „fyfos“ etiketės? „Man atrodo, kad pirma visi nužvelgia žmogaus drabužius, o paskui tik jo protą pamato. Ir visai nesvarbu, kiek tau metų. Man svarbu atrodyti gerai“, – šypsojosi projekto dalyvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.