Pusketvirto mėnesio dukrą auginanti Renata Šakalytė pasinėrė į darbus

TV3 laidų vedėjos Renatos Šakalytės-Jakovlevos (32 m.) jaunėlei dukrai Sofijai vos pusketvirto mėnesio, tačiau moteris sugeba suderinti motinystę ir profesinę veiklą.

Kol R.Šakalytė-Jakovleva filmuojasi laidose, dukrą Sofiją prižiūri vyras Viktoras.<br>V.Balkūno nuotr.
Kol R.Šakalytė-Jakovleva filmuojasi laidose, dukrą Sofiją prižiūri vyras Viktoras.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Oct 1, 2016, 3:15 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:32 PM

Daugiau nei prieš mėnesį R.Šakalytė-Jakovleva grįžo į TV ekraną – kartu su psichologu Andriumi Kaluginu veda laidą „TV pagalba“.

„Man pasisekė, kad yra lankstus darbo grafikas, kitaip nebūčiau taip greitai po gimdymo puolusi dirbti. Visada pirmenybę teikiu buvimui su vaiku. Taip pat esu maitinimo krūtimi šalininkė“, – sakė R.Šakalytė-Jakovleva.

Kartą per savaitę ji vyksta į Kauną – ten nufilmuojamos kelios „TV pagalbos“ laidos. Kol Renata dirba, Sofija ir trejų metų Elze rūpinasi jos vyras laidos „Infodiena“ vedėjas Viktoras Jakovlevas (31 m.).

Neseniai gimusią dukterį R.Šakalytė-Jakovleva girdo savo pienu.

„Prieš išvažiuodama į Kauną ir grįžusi Sofiją pati pamaitinu. Kai manęs nebūna, mergaitę mano pienu iš buteliuko girdo tėtis, – pasakojo laidų vedėja. – Esu visiškai rami, kai palieku Sofiją su vyru.

Niekada nesulaukiau vyro skambučio dėl panikos priepuolio. Manau, ta išskirtinė diena Viktorui yra svarbus pripažinimas, kad jis yra labai rūpestingas.

Sofijai dėmesio negaili ir Elzė. Ji noriai pasupa sesę, paduoda žaisliuką. Žinoma, iš pradžių buvo visko: ir pavydo priepuolių, ir pykčio protrūkių, bet sunkiausias etapas jau praėjo.“

Televizijos laidų vedėja ypatingų grožio ritualų neatlieka, bet kartą arba du per savaitę sportuoja su treneriu.

Taip pat Renata planuoja lankyti jogą. Jos įsitikinimu, joga padeda nuraminti protą, malšina įtampą, suteikia energijos.

Kolegos Renatai dažnai sako, kad motinystė ją puošia. „Sakoma, kaip jautiesi, taip ir atrodai“, – džiaugėsi laidų vedėja.

Kol kas ji nesirengia grįžti į TV3 žinias, nes darbą tiesioginiame eteryje būtų pernelyg sunku derinti su vaiko auginimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo