J. Aniston – apie B. Pitto ir A. Jolie skyrybas: „Tai – karma“

Žinia apie B.Pitto ir A.Jolie skyrybas nenustebino buvusios aktoriaus žmonos 47 metų Jennifer Aniston (nuotr.). Ji su Bradu išsiskyrė 2005 metais, kai sužinojo apie jo ir Angelinos romaną, užmegztą kuriant filmą „Ponas ir ponia Smitai“.

J.Aniston.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Aniston.<br>„Scanpix“ nuotr.
P.Pittas ir A.Jolie.<br>„Scanpix“ nuotr.
P.Pittas ir A.Jolie.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 2, 2016, 2:45 PM, atnaujinta May 11, 2017, 3:34 PM

„Tai jos karma“, – sakė J.Aniston.

„Jennifer visada jautė, kad galų gale nutiks kas nors bloga, nes nemanė, kad Angelina yra tinkama moteris Bradui. Jai atrodė, kad Angelinos charakteris per sudėtingas ir ūmus, – kalbėjo vienas J.Aniston pažįstantis žmogus. – Jennifer netroško Brado skyrybų. Ji dabar yra laiminga ir nori, kad buvęs vyras taip pat būtų laimingas.“

J.Aniston su B.Pittu susituokė 2000-aisiais, o po penkerių metų kreipėsi į teismą dėl skyrybų. Praėjusių metų rugpjūčio 5-ąją J.Aniston ištekėjo už aktoriaus bei scenaristo Justino Theroux (45 m.).

A.Jolie tėvą aktorių Johną Voightą (77 m.) sukrėtė žinia apie dukters skyrybų procesą: „Turėjo įvykti kažkas siaubingo, jei Angelina ryžosi tokiam žingsniui. Tai liūdnas reikalas. Lieka tik melstis. Aš labai nerimauju dėl Angelinos ir vaikų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.