Šmaikštusis G. Drukteinis nebedirbs TV laidoje „Yra kaip yra“

LNK televizijos laidoje „Yra kaip yra“ netrukus neliks kandžiojo eksperto Giedriaus Drukteinio. Kad atsisveikina su šiuo projektu, pirmadienį pranešė jis pats.

G.Drukteinis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Drukteinis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2016, 11:23 AM, atnaujinta May 11, 2017, 2:14 PM

„Primenu, kad šiuo metu laida transliuojama jau ketvirtą sezoną, ir ūmiai pasijutau kaip kadaise Andrius Mamontovas grupėje „Foje“ – vienintelis iš ekrane matomų kolektyvo narių, be jokių pertraukų dirbantis jame nuo pat pirmosios dienos.

Darbas įdomus ir atsakingas, reikalaujantis koncentracijos bei talento, tačiau neišvengiamai ateina laikas, kai jį reikia keisti.

Džiaugiuosi galėdamas pasitraukti iš šios laidos ne jos nuopolio, o kaip tik pakilimo metu. Reitingai aukšti, kolektyvas, tematika ir darbo stilius – susikristalizavę, tad negėda ją ir palikti. Linkiu sėkmės kolegoms Astai Stašaitytei ir Igoriui Vasiliauskui, buvusioms kolegėms Aušrai Kilkuvienei ir Gintarei Gurevičiūtei, o labiausiai tiems, kurių žiūrovai nemato ekrane – redaktoriams, operatoriams, technikams, grimuotojoms, administracijai – tačiau be kurių darbo ir indėlio neveiktų nė viena televizija“, – paskelbė G.Drukteinis.

Jis patikino, kad toliau veiks tą patį, ką darė ir iki karjeros televizijoje pradžios.

„Toliau skaitysiu paskaitas ir patarinėsiu, kaip gyventi. Netrukus knygynuose pasirodys po dešimties metų pertraukos perleidžiama ir papildyta knyga „Izraelis, žydų valstybė“, kita leidykla pasisiūlė išleisti „Jaunuolio gidą“ popieriniame variante, rašau trečiąją „Prekių ženklų“ istorijų dalį.

Taigi, veikti yra ką“, – paskelbė G.Drukteinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.