Tadas Rimgaila scenoje pasinėrė į aistringą flirtą su jauna mergina

„Muzikinėje kaukėje“ – žadą atimantys ir itin aistringi pasirodymai. Šokėjas ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila BTV projekte įkūnys Enrique Iglesias, o dainininkas Vytenis Kaluškevičius taps Justinu Timberlake.

Tadas Rimgaila.<br>I.Miltienienės nuotr.
Tadas Rimgaila.<br>I.Miltienienės nuotr.
Tadas Rimgaila.<br>I.Miltienienės nuotr.
Tadas Rimgaila.<br>I.Miltienienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 7, 2016, 3:07 PM, atnaujinta May 11, 2017, 7:41 AM

Žmoną turintis T.Rimgaila taip įsijaus į pasirodymą, kad į sceną pasikvies jauną merginą su kuria artimai glaustysis ir pasiners į aistringą flirtą. Tiesa, visa tai stebės ir paties šokėjo žmona. Kaip ji reaguos į tokį vyro pasirodymą?

„Tai nėra mano tipažo atlikėjas, aš nelabai moku būti saldus. Šiek tiek bijau, kad nepasirodžiau taip, kaip išties reikėtų“, – prisipažino T.Rimgaila. Vyras išnagrinėjo visas merginų numylėtinio E.Iglesias dainas, peržiūrėjo visus atlikėjo koncertus: „Enrique Iglesias visada į sceną kviečiasi merginą, tad ir šį kartą tai buvo pasirodymo dalis, kurios nevalia praleisti.“ Įpusėjus pasirodymui Tadas į sceną atsivedė vieną iš salėje sėdinčių merginų. Čia netrūko aistros ir glamonių – vyras merginai leido švelniai liesti jo veidą, o ir pats nesitraukė nuo jaunos moters. „Tokių dalykų nesurepetuosi, tiesiog darėm. Tai turėjo atrodyti aistringai“, – sakė renginių vedėjas.

Ne paslaptis, T.Rimgaila dar 2013 metais vedė savo išrinktąją Liuciną. „Mano žmona kaip tik stebėjo šį pasirodymą salėje ir sakė, kad ta scena jai buvo netikėta. Aš buvau sakęs, kad yra toks užmanymas, matyt praleido pro ausis“, – atskleidė T.Rimgaila. Tadas pasakojo, kad pasirodymas jo žmonai Liucinai patiko: „Manim žmona žavisi, o šiuo atveju tai turėjau būti ne savimi, o Enrique Iglesias. Scena yra mano darbo vieta, o žmona tai supranta ir mane palaiko.“

Kitas BTV šou „Muzikinė kaukė“ dalyvis ir projekto „Lietuvos balsas“ ketvirtos vietos laimėtojas Vytenis Kaluškevičius šį šeštadienio vakarą įsikūnys į dainininką Justiną Timberlake. „Buvo labai sudėtingas pasirodymas, juolab, kad visoje dainoje Justinas šoka“, – sakė V.Kaluškevičius. Vaikinui praeitą savaitę teko įsikūnyti į Lietuvos „pop“ scenos princą Rytį Ciciną. „Būti Cicinu buvo didelis iššūkis. Tai visiškai ne tas atlikėjas, kurio aš klausau. Per savaitę pasiruošti pasirodymui, kuris yra visiška priešingybė Lietuvos estrados kultūrai buvo pakankamai lengva ir įdomu“, – atskleidė Vytenis.

Projekte „Muzikinė kaukė“ atlikėjai kiekvieną savaitę gauna užduotį įkūnyti garsų Lietuvos ar pasaulio muzikos atlikėją. Tiesa, pasiruošimas pasirodymams kartais gali tapti tikru iššūkiu. „Ne visada gauni mylimus dainininkus, kartais tenka įkūnyti atlikėjus, kurių muzikos net nesi girdėjęs. Per savaitę turi pamilti tą atlikėją ar grupę, suprasti kodėl jie tai daro. Tuo šis projektas ir įdomus“, – pasakojo V.Kaluškevičius. Vaikinas atskleidė, kad atlikėjo, kurį teks įkūnyti, muzika skamba visur. „Tenka nuolatos automobilyje klausytis, einant apsipirkti. Net žadintuvą nusistatau ta melodija, kad susigyvenčiau su atlikėju“, – juokėsi Vytenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.