Neįprastas Jurijaus Smorigino pomėgis – nerti vąšeliu

Choreografas, televizijos konkursų vertinimo komisijos narys, LNK šou „Aš galiu“ dalyvis Jurijus Smoriginas (61 m.) svajojo tapti miškininku, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Ko dar nežinome apie prieštaringai vertinamą šokio meistrą?

J.Smoriginas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
J.Smoriginas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šia gerbėjų dovanota karikatūra J.Smoriginas pasipuošė faisbuko paskyrą.
Šia gerbėjų dovanota karikatūra J.Smoriginas pasipuošė faisbuko paskyrą.
Daugiau nuotraukų (2)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Oct 8, 2016, 4:23 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:30 AM

1. Bijo aukščio ir šunų. Kai pamato priešais ateinantį šunį, dažniausiai pereina į kitą gatvės pusę. Nejaukiai jaučiasi skrisdamas lėktuvu.

2. Nemėgsta ruošti valgio, todėl džiaugiasi, kad sūnus Julius yra profesionalus virėjas. Mielai plauna langus, siurbia kilimus, skalbia ir lygina drabužius.

3. Abejingas vyriškiems aksesuarams, tačiau jaučia silpnybę brangiems kvepalams. Šiuo metu turi gal penkių rūšių kvepalų. Mielai vaikšto po parduotuves. Tai padeda išsklaidyti įtampą, atveria kūrybines galias. Taip pat gerai atsipalaiduoja gamtoje.

4. Gyveno Kaune, Šančiuose, prie karių kapinių. Vaikystėje su draugais tikrindavo drąsą naktimis vaikščiodami po kapines.

5. Daug kartų lankėsi pas būrėją. Jurijaus motina turėjo draugę, kuri burdavo kortomis ir neretai teisingai išpranašaudavo ateitį.

6. Moka nerti vąšeliu. Jaunystėje kiauraraščiu yra nusinėręs kelerius trumparankovius marškinėlius.

7. Daug metų kasdien vairuoja automobilį, tačiau to daryti labai nemėgsta. Nuo ilgalaikio vairavimo pavargsta akys, tad vengia didelių atstumų.

8. Originaliausia gerbėjų dovana – karikatūra, sukurta nuotraukų redagavimo programa. Joje Jurijus labai ilga nosimi, su angelo sparnais ir balta balerinos suknele. Šia nuotrauka choreografas pasipuošė paskyrą feisbuke.

9. Vedė būdamas 22 metų. Vestuves kėlė pagal lietuviškus papročius – šventė tris paras. Didžiausia vertybė – šeima. Ilgalaikės santuokos paslaptis – žmonos Dalios išmintis ir kantrybė.

„Su artistu gyventi sunku. Džiaugiuosi, kad žmona nepabėgo“, – sakė J.Smoriginas. Daugiausia priekaištų iš žmonos sulaukia dėl išsišokimų: „Ji grynakraujė lietuvė, santūri. O manyje visokių kraujų susimaišę, jie tarpusavyje kaip vandenynai daužosi.“

10. Norėtų būti abejingesnis ir kvailesnis: „Protingam žmogui Lietuvoje dabar sunku gyventi, o kvailys į daug ką žvelgia abejingai, todėl gyvena ir ilgiau, ir laimingiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.