Šlagerių karalienė B. Petrikytė pristatė dešimt geriausių savo dainų.

Šį penktadienį 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją rodomos laidos „Auksinė daina“ herojė šlagerių karalienė Birutė Petrikytė pristatys dešimt geriausių savo dainų, tarp jų tokius šlagerius kaip „Ateina metas“, „Man nereikia vėjo“. Buvusi ansamblio „Nerija“ vokalistė, neseniai atšventusi 62-ąjį gimtadienį, sako, kad laikas tik sustiprino norą būti scenoje ir vis į ją grįžti. Studijoje susirinkę kolegos bei artimieji papasakojo nuotaikingų istorijų apie Birutę.

Šlagerių karalienė B. Petrikytė pristatė dešimt geriausių savo dainų.<br>Organizatorių nuotr.
Šlagerių karalienė B. Petrikytė pristatė dešimt geriausių savo dainų.<br>Organizatorių nuotr.
Šlagerių karalienė B. Petrikytė pristatė dešimt geriausių savo dainų.<br>Organizatorių nuotr.
Šlagerių karalienė B. Petrikytė pristatė dešimt geriausių savo dainų.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 12, 2016, 10:27 AM, atnaujinta May 11, 2017, 1:46 AM

Ilgą laiką kartu su B.Petrikyte ansamblyje „Nerija“dainavęs Viktoras Malinauskas gyrė jos profesionalumą.

„Su Birute dainuoti visuomet buvo malonu. Tai yra patikima scenos partnerė. Net naujai paruoštą dainą atlikti su ja ramu, nes tu žinai, kad nebus jokių klaidelių.

Kai išeina į sceną, ji labai susikaupia ir visiškai atsiduoda dainai. Net jeigu tekstai būna išmokti tik iš vakaro, tu vis tiek žinai, kad ji viską atliks tobulai. Ji yra profesionalė iš didžiosios raidės. Čia yra mūsų sena gvardija, kurie visada dainuodavo tik gyvai.“

Prisiminimus apie šlovingą praeitį scenoje pasakojo Valdemaras Frankonis.

„Man labai miela ir džiugu Birutę matyti scenoje. Gyvenu puikiais prisiminimais, nes čia, salėje, yra tikrai daug estrados veteranų. Dainuota iš tiesų labai daug. Man patinka, kad pagrindinis dalykas, dėl kurio esi vertinama, yra balsas.

Nes jeigu jo nėra, tai liūdna. Gali padainuoti vieną kitą dainą, bet į didžiąsias scenas užkopia tik gerą balsą turintys žmonės. Kiekvienas atlikėjas svajoja pakoncertuoti už Lietuvos ribų. Ilgiausiai po užsienį važinėjo mūsų vadinamasis Bermudų trikampis: Birutė Petrikytė, Gintarė Jautakaitė ir broliai Frankoniai.

Įsivaizduokite, eini Maskvoje gatve ir matai plakatą, kuriame Birutės Petrikytės pavardė. Maskvoje mes dainuodavome tik geriausiose ir didžiausiose scenose. Ačiū tau, Birute, kad tu esi.“

Šlagerių karalienė B.Petrikytė scenoje – jau šį penktadienį 20.30 val. laidoje „Auksinė daina“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Ji atliks dešimt geriausių savo dainų, o žiūrovai balsuodami laidos metu išrinks vieną – „auksinę“. Apsispręsti padės vietoje nenustygstantis laidos vedėjas Deivis Norvilas ir studijoje susirinkę B.Petrikytės draugai, buvę bendražygiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.