Šįkart TV3 orų pranešėjas svečiavosi laidoje „Gardu Gardu“.
Nors rytas nėra mėgstamiausias žinomo vyro paros laikas, tačiau Naglis į nieką neiškeistų dviejų dalykų – rytinių pasivaikščiojimų su šunimi ir puodelio karštos kavos su pienu.
„Namuose esu atsakingas už antro patiekalo paruošimą. Mano paruošti vištienos sparneliai su medumi ir imbieru – visada pasakiški! O deserto... deserto gaminti nemoku...“ – nuoširdžiai prisipažino beprotiškai jūrą įsimylėjęs aistringas buriuotojas ir energingai ėmėsi gaminti prancūzų virtuvės pasididžiavimo – vyšnių klafučio (cherry clafoutis). Puikiai pavykęs vyšnių desertas atvėrė duris Naglio ir laidos vedėjo Deivido Praspaliausko atviram pokalbiui.
Legendinėje regatoje aplink pasaulį dalyvavęs ir Horno ragą apiplaukęs N.Šulija, su pasimėgavimu pasakojo istorijas apie Baltijos jūros gastronominius atradimus ir nuoširdų bendražygių siekį nustebinti kulinariniais gebėjimais.
„Gardu Gardu“ pusryčiai su D.Praspaliausku – tai kaskart naujas pusryčių receptas, vis kitas svečias ir visada intriguojančios smulkmenos.