Violeta Repčenkaitė: „Skirsiuosi tiek kartų, kol tapsiu laiminga“

„Gyvenu savo gyvenimą, įdomų ir prasmingą man ir mano brangiausiems žmonėms“, – tvirtino buvusi manekenė ir TV laidų vedėja Violeta Repčenkaitė (34 m.), naują meilę ir gyvenimo prasmę radusi Maltoje.

V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
V.Repčenkaitė naują meilę surado Maltoje.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

2016-10-16 10:25, atnaujinta 2017-05-10 19:38

Prieš dešimtmetį Repčenkų šeima buvo dažnai matoma viešumoje: Sabina Repčenkienė vadovavo garsiam grožio centrui, o jos gražuolės dukterys Violeta ir Ramunė nuolat šmėžavo žurnalų puslapiuose, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Dabar V.Repčenkaitę sutikti Lietuvoje ne taip jau paprasta – ji įsikūrė Maltoje ir į gimtinę užsuka tik pasisvečiuoti.

Neseniai trumpam į Vilnių atvykusi Violeta atrodė pasikeitusi – santūri ir elegantiška, nors, nuo paauglystės įpratusi būti dėmesio centre, kadaise priminė valiūkišką ir net įnoringą eterio žvaigždę.

Du kartus išsiskyrusi ir dviejų vaikų susilaukusi Violeta LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ sakė ramybę radusi tik toli nuo Lietuvos. Maltoje ji apsigyveno ne tam, kad mėgautųsi visada gerais orais ir Viduržemio jūra, o tam, kad pasinertų į vadinamuosius moteriškumo kursus ir taptų moterimi, it medus traukiančia gerus vyrus.

Svečioje šalyje Violeta taip pat sulaukė sėkmės: jos nuotraukos puošia reklamos stendus, o lietuvės nedidelėmis grupėmis važiuoja pas ją atostogų, tikėdamosi sužinoti paslapčių, galinčių pakeisti gyvenimą.

Violeta įsitikinusi: tokių pokyčių ji nebūtų pasiekusi Lietuvoje dėl dažnai gražuolėms manekenėms taikomų stereotipų – graži ir dar žinoma, vadinasi, kvaila, paviršutiniška ir sužvaigždėjusi.

„Iš tikrųjų mano įvaizdis televizijoje ir viešumoje buvo tik vaidmuo, nuo kurio galiausiai nebegalėjau pabėgti“, – teigė buvusi populiari manekenė ir TV laidų vedėja.

Violetai tuomet galėjo pavydėti ne vienas paauglys – tėvai verslininkai Sabina ir Georgijus dukterims kūrė idilišką gyvenimą, jų namų nuotraukos tviskėjo žurnaluose, kiekvieną naujieną apie jų šeimą gaudydavo ir spauda, ir televizija.

Dar keturiolikmetė Violeta jau šypsojosi tautiečiams nuo žurnalų viršelių.

Būdama dvidešimt trejų ji ištekėjo už dvejais metais vyresnio verslininko Tito Blėdžio. Vestuvių kadrai pasklido po spaudą ir televiziją. Atrodė, prasidėjo dar viena garsios šeimos pasaka. Netrukus porai gimė sūnus, tačiau po trejų metų Violeta ir Titas pasuko skirtingais keliais.

Violeta neslėpė: jeigu tuomet būtų žinojusi tai, ką atrado moteriškumo kursuose, ir turėjusi tiek patirties, gal skyrybų būtų pavykę išvengti.

V.Repčenkaitė taip pat prisiminė per visą Lietuvą nuskambėjusį skandalą, kai ją, tuomet dar ištekėjusią už Tito, kurorte atpažinęs lietuvis nufotografavo šalia kito vyro. Violeta buvo šantažuojama – fotografavęs žmogus siūlė pirkti nuotraukas, o kai ji nesutiko, jas išplatino.

Žinia apie tuomet dar ištekėjusios Violetos artimus santykius su šeimos draugu verslininku Mindaugu Vosyliumi greitai pasklido po visus naujienų portalus.

Ar V.Repčenkaitė tuomet nepasigailėjo, kad yra žinomas žmogus?

„Esu emocinga moteris. Jeigu būčiau kitokia, tikriausiai mano gyvenime nebūtų nutikę tiek istorijų. Tačiau geriau gailėsiuosi to, ką padariau, negu to, ko nepadariau, nors labai norėjau. Noriu išnaudoti visas progas“, – sakė moteris, visada klausanti širdies balso.

Po metų draugystės Violeta slapta ištekėjo už 11 metų vyresnio verslininko M.Vosyliaus. Tik šį kartą į šventę įsimylėjėliai nekvietė ne tik žurnalistų, bet ir draugų. Pora susilaukė dukters, bet ir ši santuoka po kelerių metų nutrūko.

Nei pirmos, nei antros santuokos Violeta nevadino klaidomis: „Tai mano gyvenimas, mano patyrimas – pasirinkau žmones, kuriuos mylėjau, iš meilės gimė vaikai, praleidau nuostabius metus. Skyrybos irgi buvo pasirinkimas. Skirsiuosi tiek kartų, kol tapsiu laiminga, nes svarbiausia jaustis laimingai.“

Kitaip nei daug Lietuvos moterų, Violeta sakė nebijanti būti vieniša, nors prisipažino, kad šeima – didžiausia vertybė. Gal todėl jos širdis vėl užimta – moteris meilę rado Maltoje. Jos draugas – užsienietis.

„Šiuo metu man ramu, mano širdyje gyvena meilė. Taip, aš turiu nuostabų žmogų, viskas gerai“, – šypsojosi moteris.

Vien žmonos ir motinos pareigų Violetai neužtenka, tad ir Maltoje ėmėsi veiklos – rengti atostogas moterims. Tokias atostogas ji vadina atgimimu.

Joga tekant ir leidžiantis saulei, masažai, asmeninio augimo paskaitos, asmeninės pamokos su dvasios mokytoju, laikas šventyklose ir energijos teikiančiose vietose – Violeta ir pati stebisi, kaip po tokių atostogų pasikeičia moterys.

Lietuvės klausia, kaip susirasti gerą vyrą. Violeta visada atsako, jog moterys dažnai klysta būdamos su netinkamais vyrais tik todėl, kad bijo likti vienos.

„Jau santykių pradžioje jums siunčiami tam tikri ženklai, rodantys, geras šis vyras ar ne. Stebėkite juos ir niekada nesuklysite“, – mokė dukart išsiskyrusi ir vėl meilę radusi lietuvė.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.