N. Pareigytė-Rukaitienė: „Kiekvieną dieną atlieku misionieriaus misiją“

Žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ šį trečiadienio vakarą svečiuosis dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Ne paslaptis, kad garsi moteris jau kurį laiką nevartoja alkoholio.

N.Pareigytė-Rukaitienė.<br>D.Kučio nuotr.
N.Pareigytė-Rukaitienė.<br>D.Kučio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 2:28 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:36 PM

„Jau virš metų nė lašo“, – pasakojo Nijolė. Laidos vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – „Radistai“ – šou „Geriausi mūsų vakarai“ metu domėjosi, kaip dainininkė jaučiasi atsisakiusi alkoholio.

Rodos, jog šiuo metu atlikėja ir laidų vedėja N.Pareigytė-Rukaitienė – tikrame karjeros pakilime. Garsi moteris dalyvauja populiariausiame BTV šou „Muzikinė kaukė“, tapo LNK laidos „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ komisijos nare, o ką jau kalbėti apie koncertinę grupės „69 danguje“ veiklą.

Šou „Geriausi mūsų vakarai“ laidos vedėjai „Radistai“ džiaugėsi Nijolės veikla ir klausė, kaip atlikėja jaučiasi jau metus nevartojanti nei lašo alkoholio. „Liūdna, bet užtat darbinga“, – juokaudama sakė N.Pareigytė-Rukaitienė.

Tiesa, atlikėja papasakojo, kad alkoholio atsisakymas užkrečiamas – po viešo moters pasisakymo šia tema, žmonės Nijolei rašo kasdien su prašymais, klausimais ir pagyrimais priėmus tokį sprendimą.

„Aš kiekvieną dieną atlieku misionieriaus misiją. Kiekvieną dieną kažkas parašo ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo artimųjų – kaip mesti ir atsisakyti alkoholio. Kai kam esu netgi pavyzdys. Ir garsiai kalbu apie alkoholio problemą tik dėl to, kad gal būt padėsiu kažkam išlikti blaiviam ir išsaugoti savo gyvybę“, – laidoje pasakojo dainininkė N.Pareigytė-Rukaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.