„Tech Top 2016“ apdovanojimai atskleidė kortas: paskelbė, kas taps vedėjais

Tradicija tapę Nacionaliniai technikos apdovanojimai „Tech Top 2016“ įgavo pagreitį – vykstant visuotiniam vartotojų balsavimui ir artėjant svarbiam ekspertų komisijos susitikimui, išaiškėjo ir šių metų apdovanojimų vedėjai.

„Tech Top 2016“ apdovanojimai atskleidė kortas: paskelbė, kas taps vedėjais.<br>Organizatorių nuotr.
„Tech Top 2016“ apdovanojimai atskleidė kortas: paskelbė, kas taps vedėjais.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2016, 1:50 PM, atnaujinta May 10, 2017, 11:19 AM

Televizijos eteryje dar nematytame duete, techniškiausią metų šou ves aktorius Vytautas Rumšas bei žavioji Indrė Kavaliauskaitė.

„Kaip galiu nesidžiaugti turėdama tokį elegantišką partnerį scenoje?“, – valiūkiškai šypsodamasi klausia I.Kavaliauskaitė ir apie būsimą kolegą atsiliepia tik geriausiais žodžiais.

Dar praeitų metų technikos apdovanojimuose ekspertų komisijoje buvęs V.Rumšas juokaudamas sako, jog rinkdamiesi vedėjus, organizatoriai tikrai nesuklydo, nes juk daugiau už jį apie techniką nusimanantį vedėją rasti būtų tikrai sunku.

„Aš pats save laikau technikos fanu, bet ne ta prasme, jog mano namai pilni technikos, o todėl, kad man labai įdomūs nauji technikos pasiekimai ir jų pritaikymas kasdienėje veikloje“, – apie artimą ryšį su technikos naujovėmis sako V.Rumšas, o paklaustas apie naująją scenos partnerę šypsosi, – „Scenoje esi ramus, kai žinai, kad net ir susipynus liežuviui partneris pagelbės, o Indrė būtent tokia ir yra. Manau, mūsų stiliai yra panašūs: kalbam daug, bet visada į temą.“

I.Kavaliauskaitė, patikina, kad technikos srityje ir pati nėra visiškai „žalia“. „Galėčiau pasakyti, kad skalbimo mašinos ir įvairūs kombainai man nesvetimi ir net labai patinka. Tačiau jei tai skaito mano vyras, tai noriu tik užsiminti, kad tai visai nereiškia, jog įvairių sukaktuvių proga nuo šiol man reikės dovanoti virtuvės kombainus“,- juokdamasi, vyrą Jogailą Morkūną įspėja Indrė.

V.Rumšas ir I.Kavaliauskaitė sutartinai džiaugiasi, kad apdovanojimai tapo tradicija: „Technikos pasiūla yra milžiniška ir susigaudyti joje, kuo toliau tuo sunkiau. Tokie apdovanojimai palengvina Lietuvos pirkėjams pasirinkimą ir, mano galva, sutaupo daug laiko sprendžiant, kokį daiktą įsigyti“,- sako V.Rumšas ir priduria, jog savo gyvenimą jau sunkiai įsivaizduotų be telefono, planšetės ir... indaplovės.

„Šiuo metu gana intensyvus periodas visoje mano kūrybinėj veikloje. Prasidėjo teatrinis sezonas, repetuojami nauji vaidmenys, suaktyvėjimas jaučiamas ir renginių sferoje. Taip kad laiko nuobodžiauti tikrai nėra kada, plauti indų irgi“, – juokdamasis sako žinomas aktorius.

Kas taps geidžiamiausia šių metų technika vedėjai spėlioti nedrįsta: „Tegul viską sprendžia vartotojai, tam šie apdovanojimai ir skirti. Nespėliosiu, lapkričio 12 d. man bus smagu sužinoti geidžiamiausius produktus kartu su visais“, – sakė I.Kavaliauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.