N. Bunkė ir A. Adamovič nesiliauja stebinti: pačios kerpa avis ir ruošia vilną drabužiams

Kad Natalijai Bunkei neįmanomo nėra nieko, ji įrodė jau ne kartą – veikli moteris ne tik dainuoja bei koncertuoja, bet ir pati kuria bei siuva grupės „Pop Ladies“ koncertinius drabužius, pati užsiima savo namų remontais ir atnaujinimais, be to, neseniai pristatė ir savo puokščių kūrimo įgūdžius bei verslą.

N. Bunkė ir A. Adamovič nesiliauja stebinti: pačios kerpa avis ir ruošia vilną drabužiams.<br>Organizatorių nuotr.
N. Bunkė ir A. Adamovič nesiliauja stebinti: pačios kerpa avis ir ruošia vilną drabužiams.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 10:07 AM, atnaujinta May 10, 2017, 1:55 AM

Tačiau paskutinis jos įgūdis nustebina net ir visko mačiusius – kartu su kita grupės nare Anžela Adamovič atlikėja įrodė, kad moka net nusikirpti avį ir pasiruošti vilną.

Tokius netikėtus įgūdžius atlikėjos LNK žiūrovams pademonstruos jau šį sekmadienį – muzikiniame romantiniame filme „Didžioji derliaus šventė 2: Pakruojo dvaras“ jos vaidino dėl šventės prizo besivaržančias avių kirpėjas.

N.Bunkė ir A.Adamovič žavesio neprarado net pasidabinusios šiaudinėmis skrybėlėmis bei sumerkusios rankas į vilnos pilnas geldas.

Netikėtais įvaizdžiais nustebins ne vienas žinomas Lietuvos atlikėjas – grupės „Naujosios pupytės“ narės Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė bei Monika Šedžiuvienė virs kankintojomis, kurios tamsiame rūsyje įkalins prasikaltusį arklininką Tadą Rimgailą; Irena Starošaitė virs seksualia kambarine.

Tvarką Pakruojo dvare ir jo apylinkėse stengsis užtikrinti (ar bent jos galutinai nesugriauti) policijos pareigūnus vaidinę „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, bandeles į krosnį šaus grupės „Man-go“ merginos, tačiau niekas neprilygs pagrindinei meilės istorijai, kuri įsiplieks tarp gražuolės bankrutuojančio dvarininko dukros Liepos ir dvaro arklininko Tado Rimgailos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.