Buvęs Daivos Tamošiūnaitės vyras Dainius Budrys prakalbo apie skyrybas

Buvęs Seimo narys, Socialdemokratų partijai priklausantis Dainius Budrys ką tik įvykusiuose Seimo rinkimuose turėjo atsisveikinti su galimybe vėl tapti parlamentaru. Prieš aštuonerius metus į Seimą ėjęs su Arūno Valinsko Tautos prisikėlimo partija jis tarp išrinktųjų buvo kartu su buvusia žmona televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaite.

Buvęs Daivos Tamošiūnaitės vyras Dainius Budrys prakalbo apie skyrybas.
Buvęs Daivos Tamošiūnaitės vyras Dainius Budrys prakalbo apie skyrybas.
Dainius Budrys: „Ne aš palikau savo šeimą.“
Dainius Budrys: „Ne aš palikau savo šeimą.“
Buvęs Daivos Tamošiūnaitės vyras Dainius Budrys prakalbo apie skyrybas.
Buvęs Daivos Tamošiūnaitės vyras Dainius Budrys prakalbo apie skyrybas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 12:27 PM, atnaujinta May 9, 2017, 9:08 PM

Tačiau Daiva dėl šeimos atsisakė Seimo nario mandato ir leido vyrui siekti karjeros. Deja, prieš trejus metus Dainius ir Daiva pranešė apie skyrybas – tuomet žiniasklaidoje buvo svarstoma, kad, ko gero, Dainius neatlaikė sėkmės ir valdžios išbandymo ir paliko šeimą.

Po skyrybų Dainius iškart pasitraukė iš viešo gyvenimo. Jis sako, kad labiausiai jam užsimiršti padėjo darbas iki išnaktų ir kardinalūs gyvenimo būdo pokyčiai – linksmus vakarėlius pakeitė sportas ir sveikas gyvenimo būdas.

Mūsų visuomenėje įprasta po skyrybų užjausti moteris ir dėl nesusiklosčiusių santykių kaltinti vyrus. Dainius taip pat ne kartą buvo viešai kaltinamas, kad tai jis paliko šeimą. Šiandien jis sako, kad juodu su Daiva iki skyrybų ėjo metų metus ir kartu priėmė šį sprendimą.

„Šeima man kelia pačius gražiausius prisiminimus. Tačiau skyrybų procesas – visai ką kita“, – pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažino Dainius.

Jam sunku šiandien apibendrinti skyrybų priežastis – jų santykiuose nebuvo neištikimybės, girtuoklystės ar smurto. Dainius iki šiol yra vienišas – sako, kad darbas pasiglemžia visą laiką. Šiandien Dainius nenumoja ranka ir į faktą, kad jis už Daivą jaunesnis dešimčia metų.

„Mus auklėjo skirtingų kartų žmonės“, – sako Dainius.

Dainius patikina, kad gyventi su politiku, kurio iki vėlyvo vakaro nėra namuose, – didžiulis išbandymas šeimai.

„Aš nesugebėjau harmoningai paskirstyti laiko šeimai, darbui ir pomėgiams“, – sako Dainius.

Sakoma, kad jei nori iš tikrųjų pažinti savo sutuoktinį, pabandyk su juo išsiskirti. Vis dėlto Dainius ir Daiva sugebėjo nustumti nuoskaudas į šalį ir pasirašyti taikos sutartį. Dainius tikina puikiai sutariantis su dukra, kuri jau tapo geriausia atostogų kompanione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.