Ineta Stasiulytė įkūnijo žavią medicinos seselę

Netrukus televizijos ekranus sugrįš komiškas medicinos serialas „Rezidentai“. Trečiąjį sezoną kūrybinė komanda pasitinka atsinaujinusi: prie jau pamiltų garsiausių šalies aktorių prisijungė teatro, televizijos ir kino žvaigždė Ineta Stasiulytė.

Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Ineta Stasiulytė prisijungė prie serialo „Rezidentai“ kūrybinės komandos.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 7, 2016, 10:51 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 3:43 PM

Greitai TV3 serialas vėl kvies stebėti komišką ligoninės kasdienybę, kur darbuojasi keturi rezidentai, pakliūnantys į iki ašarų juokingas situacijas. Jiems ir toliau vadovaus negailestingas, nuolat savo globotinius per dantį traukiantis Terapijos skyriaus vedėjas Rimantas Naudžiūnas, įkūnijamas aktoriaus Ramūno Rudoko. Prie serialo komandos prisijungusi I.Stasiulytė tikino, jog filmavimo darbai vyksta sklandžiai. „Visi esame draugai, kolegos. Viskas labai paprasta. Komanda labai šilta, viskas labai „fainai“ vyksta, lengvai ir sklandžiai“, – šypsojosi aktorė. Pastaruoju metu I.Stasiulytei veiklos tikrai netrūksta. Ji dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose, filmuojasi kino filmuose, serialuose, vaidina teatre. Ne paslaptis, kad skirtingi režisieriai dažniausiai jai patiki panašius personažus – koketiškas ir komiškas viliokles. Ne išimtis ir serialas „Rezidentai“, kuriame I.Stasiulytė atliks žavios ir kietos vyriausiosios seselės Silvijos vaidmenį. Pasak aktorės, nors šis jos vaidmuo ir nedidelis, atskleisti personažą ji stengiasi kaip įmanoma geriau: „Na, jis labai minimalistinis. Per minimum frazių ir minimum laiko man reikia atskleisti tam tikrą moterį. Tą ir bandau padaryti.“ Besifilmuodama „Rezidentuose“ aktorė didžiąją laiko dalį praleidžia ligoninėje. Ar nebaugina gydymo įstaigos aplinka? Žinoma moteris juokdamasi sakė, jog bijoti tikrai nėra ko. „Šiuo atveju aš einu į filmavimo aikštelę, o ne į ligoninę. Ten vyksta tik filmavimas, tai man nėra ko bijoti. Kol kas dar tik pradžia. Manau, kad bus visokiausių momentų – juk tai yra ligoninė“, – žiūrovus intrigavo moteris.

Serialo „Rezidentai“ naująjį sezoną ir toliau režisuoja aktorius R.Rudokas, žadantis, kad personažų laukia dar nuotaikingesnės situacijos. Projekto kūrėjai atskleidžia, kad naujose serijose žiūrovai išvys net tris naujus rezidentus: žiūrovams jau gerai pažįstamo Viktoro Hugo Paplavskio dukterėčią iš Kauno, apsukruolį iš Klaipėdos ir periferijos atstovą iš Jurbarko. Kas atliks šiuos vaidmenis, kol kas neatsleidžiama.

Tuo tarpu rezidentas Alvydas Gaulė ne tik regs naujus romanus, bet ir bandys atsikratyti Paplavskio giminaitės draugijos, Teisutis Kupstas mėgins atsikratyti pravardės, o venerologu tapęs Piteris Riauka toliau bandys prisitaikyti prie gyvenimo Lietuvoje ir ieškos teisybės. Trečiajame serialo sezone sužinosite, kuris rezidentas su trenksmu išeis, kaip Paplavskiui seksis atsisakyti taurelės ir, kaip iš Amerikos grįžusi Angelė sutars su I.Stasiulytės heroje Silvija.

Naujame sezone – daug netikėtų siužeto vingių, komiškų situacijų ir juokingų, įdomių istorijų. I.Stasiulytė prisijungs prie Džiugo Siaurusaičio, Andriaus Bialobžeskio, R.Rudoko ir kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.