„Lietuvos ryto“ TV eteryje – speciali JAV prezidento rinkimų laida

Trečiadienį vienas svarbiausių metų politinių įvykių pasaulyje pasieks kulminaciją ir visas pasaulis sužinos, kas tapo naujuoju Amerikos prezidentu. Ne tik Amerikoje, bet ir Lietuvoje susidomėjimas JAV prezidento rinkimais šįkart labai didelis. Todėl „Lietuvos ryto“ televizija savo žiūrovams ruošia specialias tiesiogines transliacijas iš žinių studijos kartu su Daiva Žeimyte.

Daiva Žeimytė ves laidą apie rinkimus JAV.
Daiva Žeimytė ves laidą apie rinkimus JAV.
Daiva Žeimytė ves laidą apie rinkimus JAV.
Daiva Žeimytė ves laidą apie rinkimus JAV.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-11-08 12:18, atnaujinta 2017-04-18 11:28

TV žiūrovai 09:00 val. ryte, 12.30 bei 21.00 val. vakare turės galimybę gyvai stebėti žinomų politologų rinkimų vertinimus, išgirsti karščiausius komentarus ir pokalbius su įvairių sričių ekspertais.

Ryto ir popietės metu iš žinių studijos kartu su D.Žeimyte sveikinsis Rytų Europos studijų centro direktorius Linas Kojala ir diplomatas Arnoldas Pranckevičius, tiesiogiai per „Skype“ bus bandoma susisiekti ir su politologu, Rusijos ekspertu Mariumi Laurinavičiumi.

Kartu su ekspertais bus aptariami įvykę JAV rinkimų rezultatai, prognozuojama, kokią įtaką jie gali turėti Lietuvai, transliuojami specialūs reportažai su Hillary Clinton, Donaldo Trumpo ir Baracko Obamos kalbomis.

Apie tai, kas laukia JAV, pasaulio ir Lietuvos į Baltuosius rūmus įžengus rinkimų nugalėtojui, 21.00 val. vakare „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų laukia aštri ir gyva diskusija su politologu ir viešųjų ryšių specialistu Arūnu Pemkumi, Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi bei buvusiu Lietuvos ambasadoriumi JAV Žygimantu Pavilioniu.

Prie pokalbio tiesiogiai teletiltu prisijungs ir savo nuomonę išreikš Europos Sąjungos (ES) ambasadorius Rusijoje Vygaudas Ušackas.

Speciali tiesioginė laida „Naujasis Amerikos prezidentas“ su D.Žeimyte rytoj 09:00 val. ryto, 12.30 bei 21.00 val. vakare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.