Laima Lapkauskaitė atskleidė, kodėl iš grupės „Mokinukės“ išmetė Irūną

„Mokinukės“ kadaise buvo viena populiariausių popmuzikos žanro grupių Lietuvoje. Nors į jų koncertus susirinkdavo pilnos salės žiūrovų, merginos nusprendė išsiskirstyti ir eiti savais keliais. Specialiai laidai „Auksinė daina“ jos pirmą kartą po 10 metų pertraukos susibūrė ir atliko dešimt geriausių savo dainų.

Laima Lapkauskaitė ir Irūna Puzaraitė.<br>„Lrytas.lt“ nuotr.
Laima Lapkauskaitė ir Irūna Puzaraitė.<br>„Lrytas.lt“ nuotr.
Po dešimties metų pertraukos atsikūrė „Mokinukės“.
Po dešimties metų pertraukos atsikūrė „Mokinukės“.
Po dešimties metų pertraukos atsikūrė „Mokinukės“.
Po dešimties metų pertraukos atsikūrė „Mokinukės“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 1:48 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:07 AM

Šiandien grupės merginos jau suaugusios, ir mielas sukneles pakeitė kur kas seksualesnis įvaizdis, jos pačios teigia, visas dainas bei judesius prisimena lyg paskutinį kartą būtų koncertavusios dar vakar. Per tiek metų koncertinės veiklos yra buvę visko, todėl linksmų istorijų ir ašarų dėl juoko netrūko visos laidos metu.

Tačiau Laima Lapkauskaitė (56 m.) buvo atvira ir atskleidė iki šiol niekam nežinomą dalyką, kodėl Irūna Puzaraitė-Čepononienė (26 m.) buvo išmesta iš grupės.

„Su viena mergaičių buvome susipykusios. Aš su vaikais stačiau miuziklą „Vilkas ir septyni ožiukai“. Ir mergaitė, kuri vaidino vieną pagrindinių vaidmenų, ožkelę, buvo Irūna.

Nežinau, kaip ten viskas įvyko, jai šita veikla nusibodo, ir aš jai pasakiau „Iki“.

O po savaitės buvo premjera. Nežinojau, ką darysiu, bet per savaitę vaidmenį paruošė kita grupės narė Ieva, ir mes kažkaip išsisukome.

Mūsų atsisveikinimas truko du mėnesius. Visada pasibaigus repeticijai ji stovėdavo prie salės durų nuliūdusi. Aš su ja pasisveikindavau ir nueidavau. Ir po vieno koncerto, kai grupės sudėtyje Irūnos nebuvo, ji priėjo prie manęs su gėlyte, apsikabino, mes abi apsiverkėme ir susitaikėme.

Bet ši situacija išėjo į gera. Ji įrodė, kad yra asmenybė, turi savo charakterį, nuomonę, ir manau, kad būtent šis bruožas padeda jai šitaip sparčiai kopti karjeros laiptais“, – pasakojo grupės vadovė L.Lapkauskaitė.

Laidos vedėjui Deiviui (36 m.) paklausus, kuri iš jų dainų galėtų tapti auksinė, merginos sakė, kad greičiausiai tai bus „Užrakinta surakinta“ arba „Melagis“.

Nuotaikinga laida apie legendinę grupę „Mokinukės“, kuri specialiai susibūrė tam, kad atliktų 10 geriausių savo dainų ir išrinktų vienintelę auksinę.

Kuri daina laimės, sužinosite jau šį penktadienį laidoje „Auksinė daina“ 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją, o balsuoti už, jūsų nuomone, auksinę dainą galėsite visos laidos metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.