Merūnas apie patyčias: „Mane nuleido nuo laiptų, sumušė merginos“

„Mokykloje ne kartą esu nuleistas nuo laiptų dėl per ilgų plaukų. Kelerius metus  koridoriuose vaikščiodavau kampais. Mane netgi yra sumušusi merginų grupė... Patyčios yra tai, kas griežtai neturi būti toleruojama ir apskritai egzistuoti. Jau dabar mąstau, kaip auklėsiu ir ruošiu savo vaikus. Neduokdie, jei juos kas nors nuskriaus ar iš jų pasityčios... nežinau, ką galėčiau padaryti skriaudėjams...“ – pasakojo garsus Lietuvos tenoras Merūnas Vitulskis.

Merūnas Vitulskis.<br>LR archyvo nuotr.
Merūnas Vitulskis.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 4:12 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:19 AM

Dainininkas atviras – savo vaikus jis mokys, kaip apsiginti nuo skriaudėjų.

„Žinau, kad tai blogai, bet mūsų mokyklose jau taip yra: geriau gintis pačiam, nes kol sulauksi pagalbos, gali baigtis labai liūdnai“, – įsitikinęs Merūnas. 

Tuo metu kita dainininkė Natalija Bunkė prisiminė, kaip prieš kelerius metus kreipėsi į teismą dėl komentatoriaus, išvadinusio ją necenzūriniais žodžiais. Paaiškėjo, kad komentarus rašė dviejų vaikų tėvas.

Dainininkė taip pat pasakojo jau dabar dirbanti su sūnumi, kad jis netaptų skriaudėju.

„Po pirmų signalų apie netinkamą sūnaus elgesį darželyje iš karto kreipėmės į psichologus. Nelaukėme, kol bus per vėlu. Pati ne kartą esu patyrusi patyčias. Skaudžiausia, kai buvo paskelbta, esą buvau rasta nusižudžiusi savo namuose“, – pasakojo N.Bunkė. 

Pokalbių laidoje apie patyčias „Valanda su Rūta“ ketvirtadienio vakarą per LNK dalyvaus ir prieš pusmetį nusižudžiusio paauglio mama. Berniukas rastas su mokykline uniforma. Mama įsitikinusi – tai ir yra signalas, kad su tuo susijusi mokykla, juolab kad sūnus mokykloje kentė patyčias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.