Ingeborga Dapkūnatė pasipėrė Kremliaus pirtyje

Gruodžio 19-ąją per Rusijos TV kanalą TNT pradedamoje rodyti keturių serijų tragikomedijoje „Girta firma“ aktorė Ingeborga Dapkūnaitė (53 m.) vaidins dainininką Michaelą Jacksoną, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Jacksonas (I.Dapkūnait) B.Jelcinas (S.Koltakovas) ir A.Čiubaisas (A.Merzilkinas).
M.Jacksonas (I.Dapkūnait) B.Jelcinas (S.Koltakovas) ir A.Čiubaisas (A.Merzilkinas).
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 11, 2016, 11:09 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:20 PM

Filmo „Girta firma“ pirmoje serijoje pirmasis Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas (akt. Sergejus Koltakovas) paprašo Anatolijų Čiubaisą (akt. Andrejus Merzilkinas) surengti jam M.Jacksono (akt. I.Dapkūnaitė) koncertą. Po to visi trys atsiduria prezidentinėje pirtyje Kremliuje – ten B.Jelcinas ir M.Jacksonas susilažinę ima gerti degtinę neužsikąsdami.

„Nors mano vaidmuo nedidelis, filmavausi su didžiausiu malonumu. Buvo labai linksma dirbti su režisieriumi Griša Konstatinopolskiu. „Girta firma“ – tai subtilus, juokingas, tragiškas mini serialas, kuriame vaidina puikūs aktoriai“, – įspūdžiais dalijosi I.Dapkūnaitė.

„Girta firma“ pasakoja apie genialų gydytoją Grigorijų Štučną (akt. Michailas Jefremovas), kuris tik jam vienam žinomu būdu gydo turtuolius nuo alkoholizmo.

Tai istorija apie meilę, genijus ir kvailius, apie rusų gėrimą ir rusų sielą, apie likimą ir Dievą, niekšybę ir teisingumą – apie tai, kaip sudėtinga rasti gyvenimo prasmę ir kaip lengva per vieną akimirką ją prarasti.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.