Eglija Vaitkevičė planuoja kurti kvepalus, brangesnius nei 10 tūkst. eurų

47-erių Eglija Vaitkevičė moka stebinti. Moteris gyvenime ėmėsi ne vienos veiklos, o kai kurios jų Lietuvoje sukėlė tikrą skandalą. Prieš daugiau nei dešimtmetį ji tapo tituluota Kauno ponia, vėliau dalyvavo muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“, apsinuoginusi šoko meniškus šokius su striptizo elementais ir tapo burleskos pradininke Lietuvoje, o prieš ketverius metus išvyko į Angliją ir ėmėsi grožio verslo. Netrukus Eglija taps ir viena iš dviejų lietuvių, turinčių profesionalaus parfumerio diplomą.

Eglija Vaitkevičė.
Eglija Vaitkevičė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 2:22 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:06 PM

„Kursiu kvepalus, kurių kainos prasidės nuo kelių šimtų, iki dešimties ir daugiau tūkstančių eurų“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Eglija.

Dešimtys buteliukų, kurių vertė – tūkstančiai eurų, kolbose išdėlioti aliejai, mentelės ir E.Vaitkevičė, palinkusi prie stalo, atrodančio it chemijos laboratorija.

„Tai, ką matote ant šio stalo, atkeliavę iš viso pasaulio – Amerikos, Azijos, Afrikos, Olandijos, Prancūzijos ir daugelio kitų šalių“, – savo namuose Londone vardijo Eglija.

Pastaruosius metus moteris mokosi parfumerijos paslapčių specialiame institute, parfumerijos pramonės miestu vadinamame Grase, Prancūzijoje.

„Jau dabar galiu atkartoti populiariausius kvapus, parduotuvėse parduodamus už ne vieną šimtą eurų“, – neslėpė Eglija, tačiau čia pat pridūrė, kad jai kur kas įdomiau kurti savus, originalius kvepalus, ir juos pelningai parduoti klientėms.

„Nustebtumėte išgirdę, kiek kainuoja tokie kvepalai...“ – intrigavo Eglija. Moteris atvira, metus trukę jos mokslai kainavo daugiau nei 10 tūkstančių eurų. Tam, kad galėtų juos sau leisti, teko gerokai padirbėti, ir pasispausti, mat sesijų metu ji turi keliauti, tad reikalingi pinigai kelionėms, viešbučiams, be to, tenka atsisakyti priimti klientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.