Išgirskite: Gerdos Stiklickienės daina skamba indiško serialo garso takelyje

Gerda Stiklickienė pristato naują dainą.<br>Whitestar Photography nuotr.
Gerda Stiklickienė pristato naują dainą.<br>Whitestar Photography nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 11:25 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:11 PM

Jau netrukus TV3 eteryje pasirodys naujas intriguojantis ir nuoširdus indiškas serialas „Pažadėtoji“. „Po to, kai serialas „Mažoji nuotaka“ sulaukė tokio didelio žiūrovų susidomėjimo, negalėjome žiūrovų nuvilti, todėl siūlome naują istoriją, kuri tikrai nenusileis netikėtais siužeto posūkiais ir emocijomis“, – sakė TV3 komunikacijos vadovė Justė Radzevičiūtė-Laugalienė.

TV pagalba“ gelbėtoja Gerda Stiklickienė ypač džiaugiasi, kad jos nauja daina „Šildys“ tapo šio serialo daina.

„Tai man jau ne pirmas kartas, bet vis tiek labai džiugu, kad tos dainos tinka, kad suskamba ir gali papildyti serialo garso takelį“, – džiaugėsi Gerda.

Sužinojusi, kad daina „Šildys“ puoš serialą „Pažadėtoji“, Gerda prisipažino pati sumaniusi sukurti įdomią istoriją savo dainai: „Netrukus pasirodys dainos vaizdo klipas, kurį kuriame kartu su Vytautu Gudaičiu.

Būtent žinia, kad daina skambės seriale, mane ir įkvėpė sukurti jai savo istoriją. Manau, bus visai įdomu palyginti vaizdo klipo ir serialo siužetus ir pažiūrėti, kaip skirtingai daina skambės“.

Gelbėtoja prisipažino, kad mielai žiūri dabar tokius populiarius indiškus serialus, tačiau kartais tam pritrūksta laiko.

„Tikrai nesu iš tų, kurie spjaudosi ir kategoriškai sako nežiūrintys kokių nors meksikietiškų ar kitokių serialų.

Mielai žiūrėdavau jau tuos pačius pirmuosius – „Turtuoliai irgi verkia“, „Tiesiog Marija“ ir kitus, todėl dabar gaila, kai pritrūksta laiko ramiai pasėdėti prie televizoriaus“.

Tiesa, Gerda pripažįsta, kad kasdien ir taip susiduria su serialo vertomis istorijomis.

„Mano darbas tikrai primena serialą, tik „aktoriai“ kasdien kiti ir nespėji priprasti. Kartais tikrai būna sunku patikėti, kad istorijos, kurias filmuojame yra tikros“, – pasakojo Gerda Stiklickienė.

Serialas „Pažadėtoji“ atveria duris į tikrąją Indiją: jos tradicijas ir žmonių santykius. Tai jaunos, vaikystėje susituokusios poros ir jų šeimų istorija, kurioje atsidavimas, gniuždančios tradicijos ir pasiaukojimas susidurs su tikra meile, moteriškumo aukštinimu ir svajonių išsipildymu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.