Deivydas Zvonkus: „Gimdyme „dalyvavau“ už durų – taip gydytojai liepė“

Deivydo ir Katažinos Zvonkų gyvenime įvyko stebuklas – juodu susilaukė dvynukų, berniuko ir mergaitės. Deivydas sakė, kad vaikelių gimimas – geriausia, kas jam nutiko gyvenime.

Katažina ir Deivydas.<br>Elly („Foto Alibi“) nuotr.
Katažina ir Deivydas.<br>Elly („Foto Alibi“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2016, 11:35 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:54 PM

„Įspūdžių nupasakoti neįmanoma, gal net nebandysiu, tai yra virš mano verbalinių sugebėjimų apibūdinti žodžiais. Tai yra kosmosas, tai toks jausmas, kokio nesu patyręs“, – pasakojo vyras.

Labiausiai iš šeimos draugų džiaugiasi Katažinos draugė Liepa Norkevičienė. Ji vienintelė žinojo, kad Zvonkai laukiasi dvynukų, – Deivydas ir Katažina slėpė šį faktą nuo žiniasklaidos.

„Norėjau, kad nekiltų jokių nesklandumų, nes būtų buvę labai apmaudu, jei išsprūstų tokia žinia, o po to nutiktų kas nors ne visai gero. Esu šiek tiek prietaringas šiuo klausimu, bet buvau linkęs išsaugoti tą žinią“, – sakė D.Zvonkus.

„Kai sužinojau, labai labai džiaugiausi, nes puikiai žinojau, kaip jie norėjo vaikelio, smagu, kad ne vienas, o du iškart. Kaip sakoma, geriems žmonėms Dievas dovanoja daug dovanų, gerų dovanų, tad Dievas padovanojo du stebuklus. Labai gražūs, labai faini, labai mažiukai, labai tokie nuostabūs lėliukai. Kadangi man Katažina kaip sesuo, tai tie lėliukai man dar artimesni, patys gražiausi lėliukai, kokius esu mačiusi“, – apie Zvonkų dvynukus kalbėjo L.Norkevičienė.

Tačiau D.Zvonkui neteko laimės matyti gimdymo: „Stovėjau už durų, man daktarai neleido įeiti, pasakė palaukti, tai aš nesiginčijau. Aišku, gal būtų buvę įdomu, bet ne tai svarbiausia.“

Katažina pagimdė dukrą, kuri svėrė 2 kilogramus ir 720 gramų, bei sūnų, kuris svėrė 2 kilogramus ir 480 gramų. Dvynukai buvo pavadinti Kornelija ir Donatu – tėvų ir protėvių garbei.

Visas reportažas apie Katažinos ir Deivydo Zvonkų naujagimius – antradienio vakarą laidoje KK2 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.