TV projekte Natalija Bunkė ir jos partneris M. Vaidotas puolė į ašaras

Jaudulys, nerimas dėl galimo iškritimo, o gal didelis spaudimas – tokie spėjimai sukosi galvose visų, kas stebėjo šio sekmadienio LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimą. Šiuos klausimus komisijai, laidos vedėjams ir visiems žiūrovams sukėlė ant iškritimo ribos balansuojančių Natalijos Bunkės ir aktoriaus Martyno Vaidoto pasirodymas.

TV projekte Natalija Bunkė ir jos M. Vaidotas partneris puolė į ašaras.<br>Organizatorių nuotr.
TV projekte Natalija Bunkė ir jos M. Vaidotas partneris puolė į ašaras.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-15 13:16, atnaujinta 2018-02-09 22:27

Po praėjusios laidos N.Bunkė ir M.Vaidotas liko priešpaskutinėje vietoje, taigi šį sekmadienį – iškritimo vakarą – jų šansai palikti projektą tikrai dideli.

Paskutinis pasirodęs duetas atliko legendinę dainą „Nidai“, tačiau pasirodymo metu visi negalėjo atplėšti akių nuo paklaikusio, tarsi isterijos apimto M.Vaidoto veido. Vėliau, klausydamas komisijos vertinimų, jaunasis aktorius atvirai puolė į ašaras.

„Buvo jau gal net per jautru, sakyčiau... Martynai, viskas gerai? Nes atrodė, kad siela paliko kūną“, – duetą po pasirodymo pasitiko laidos vedėja Inga Jankauskaitė.

„Mes čia visi esame sutrikę“, – komisijos vardu pirmoji prabilo R.Ščiogolevaitė. Vis dėlto į komisijos klausimus, kas jam nutiko, M.Vaidotas konkrečiai atsakyti negalėjo, tiesiog kartojo, kad jam „viskas gerai“.

„Labai sunku komentuoti, nes tau viduje ši daina reiškia tiek daug, ko aš nesuprantu“, – sutrikimo neslėpė ir Stano.

„Aš labai jaudinausi ir turbūt tai akivaizdu, ar ne?“ – bandė atsakyti M.Vaidotas.

„Muzika visada turi nešti tą išgyvenimą, tiesiog šįkart aš nesuprantu, kodėl jis yra“, – situaciją aiškinosi, o gal ir dvejones dėl tokio netikėto ir atviro jausmų demonstravimo bandė išsklaidyti Stano.

„Buvo labai sunku žiūrėti. Labai jautru, bet labai baisu. Natali, tu šiandien dainavai super. Martynas, nors ir su isterija, bet pabaigoje viskas baigėsi gerai“, – kalbėjo prie komisijos prisidėjęs atlikėjas Kastyti Kerbedis.

„Natalija yra labai gera verslininkė ir aš nenustosiu to sakiusi, nes ji tobulai atlieka vadybinius ir kitokio pobūdžio reikaliukus muzikos versle“, – pridūrė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, bet šįkart negailėjo komplimentų N.Bunkės dainavimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.